Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Наташа Беквалац открила како саветује другарице: Ево шта никако не смеју да ураде

Певачица најавила спектакл за дочек Нове године

1638972915_natasa.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Популарна певачица Наташа Беквалац, недавно је одржала конференцију за штампу пред спектакл који припрема за дочек Нове године и открила поједине детаље из свог приватног живота.

Прочитајте још: Ивана Селаков открила непознат детаљ о сарадњи са Цецом: Једну ствар никада неће моћи да заборави

Зашто је психо-терапија још увек табу тема у Србији?

- Ја мислим да постоји много табу тема, о којима би требало да се отворено говори. На срећу, припадам оном делу цивилизоване Србије који се не меша у ствари у које се не разуме. Тамо где запне тражим помоћ, било да је реч о послу, било да су ствари личне природе у питању.

Да ли имаш поверење у људе?

Ја имам поверења у живот. Живот те награди, због тога што је твоја наивност и доброта и поверење које си пружио а прокоцкано, постанеш мудрија, здравија. Ако је моја намера добра, не можеш ме повредити.

Да ли су твоји бивши супружници прокоцкали твоје поверење?

Па не, то што су моја очекивања била мимо могућности, или моја лоша процена то није до њих то је до мене.

Да ли данас имаш велика очекивања од мушкараца?

- Данас уопште немам никаква очекивања, ни од мушкараца нити било кога генерално. Данас је велика зврчка кад имаш очекивања, можеш бити разочаран, кад не очекујеш све ти дође као награда.

Колико те је период пандемије пореметио у приватном и у пословном смислу?

- Јако ме је пореметио и у пословном и уприватном смислу. У последње време сам почела да јако водим рачуна о свом менталном здрављу. У пар наврата сам увидела да сам тужна, али без разлога. Сад кад би ме неко питао шта ти треба да се осећаш срећном, не знам шта бих рекла, не знам шта ми фали. То ми је било црвено светло да сам упала у нешто, али сигурно постоји неко ко зна шта ми је. Схватила сам да нисам усамљена у тим проблемима.

Остатак интервјуа са Наташом Беквалац прочитајте на Нпорталу

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas