Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Nataša Bekvalac otkrila kako savetuje drugarice: Evo šta nikako ne smeju da urade

Pevačica najavila spektakl za doček Nove godine

1638972915_natasa.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Popularna pevačica Nataša Bekvalac, nedavno je održala konferenciju za štampu pred spektakl koji priprema za doček Nove godine i otkrila pojedine detalje iz svog privatnog života.

Pročitajte još: Ivana Selakov otkrila nepoznat detalj o saradnji sa Cecom: Jednu stvar nikada neće moći da zaboravi

Zašto je psiho-terapija još uvek tabu tema u Srbiji?

- Ja mislim da postoji mnogo tabu tema, o kojima bi trebalo da se otvoreno govori. Na sreću, pripadam onom delu civilizovane Srbije koji se ne meša u stvari u koje se ne razume. Tamo gde zapne tražim pomoć, bilo da je reč o poslu, bilo da su stvari lične prirode u pitanju.

Da li imaš poverenje u ljude?

Ja imam poverenja u život. Život te nagradi, zbog toga što je tvoja naivnost i dobrota i poverenje koje si pružio a prokockano, postaneš mudrija, zdravija. Ako je moja namera dobra, ne možeš me povrediti.

Da li su tvoji bivši supružnici prokockali tvoje poverenje?

Pa ne, to što su moja očekivanja bila mimo mogućnosti, ili moja loša procena to nije do njih to je do mene.

Da li danas imaš velika očekivanja od muškaraca?

- Danas uopšte nemam nikakva očekivanja, ni od muškaraca niti bilo koga generalno. Danas je velika zvrčka kad imaš očekivanja, možeš biti razočaran, kad ne očekuješ sve ti dođe kao nagrada.

Koliko te je period pandemije poremetio u privatnom i u poslovnom smislu?

- Jako me je poremetio i u poslovnom i uprivatnom smislu. U poslednje vreme sam počela da jako vodim računa o svom mentalnom zdravlju. U par navrata sam uvidela da sam tužna, ali bez razloga. Sad kad bi me neko pitao šta ti treba da se osećaš srećnom, ne znam šta bih rekla, ne znam šta mi fali. To mi je bilo crveno svetlo da sam upala u nešto, ali sigurno postoji neko ko zna šta mi je. Shvatila sam da nisam usamljena u tim problemima.

Ostatak intervjua sa Natašom Bekvalac pročitajte na Nportalu

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas