Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наташа Беквалац поново ЗАПРОШЕНА: Да ли ће певачица стати на "луди камен" по четврти пут?

Певачица добила још једну понуду за брак

1671888830_Foto-Ataimages.rs-Shutterstock-Natasa-Bekvalac.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Схуттерстоцк
Oglas

Иако је пре неколико година када је ставила тачку на брак са Луком Лазукићем рекла како се никада више неће удавати, изгледа да живот има другачије планове за новосадску Барбику. Наиме, популарна певачица се недавно вратила са америчке турнеје препуна утисака, а тамо су јој се дешавале невероватне ствари.

- Наташина америчка турнеја одушевила је тамошњу публику и показала се као једна од најуспешнијих последњих година. Људи су полудели за њом, њеном енергијом и лепотом, а она се трудила да изађе у сусрет свима који су желели да се упознају или фоткају с њом. Ипак, на њеном наступу у Њујорку појавио се мушкарац који је толико одлепио за њом, да му успутно упознавање није било довољно, па је већ два месеца решен да је освоји по сваку цену - рекао је извор близак певачици коју је изненађење шокирало.

Прочитајте још: Милица Мандић објавила СРЕЋНЕ вести: Двострука ОЛИМПИЈСКА шампионка је у другом стању (ВИДЕО)

- Колико је тај моћник из Њујорка полудео за њом, постало је јасно након што је успео да пронађе њену адресу и послао јој букет од три стотине црвених ружа у ком је био дијамантски прстен. Све док није угледала прстен, веровала је да је цвеће стигло од фанова. Остала је у шоку када је поред поруке у којој је момак открио свој идентитет и понудио јој брак угледала прстен вредан више од 15.000 евра - рекао је за Ало! извор и додао да Наташа жели да врати прстен.

- И даље је шокирана тиме да је тај човек пронашао адресу на којој живи и решена је да врати прстен и културно одбије његову понуду. Иако јој је једним делом и симпатично то што се толико потрудио, не жели да задржи ништа тако скупо од човека с којим не планира чак ни да изађе на састанак. С друге стране, не жели да има директан контакт с њим и да улази у дубљу причу, па ће му се највероватније ускоро јавити неко из њеног тима и захвалити на изненађењу, али и вратити скупоцени дијамант назад - рекао је извор.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas