Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не постоји особа која је спремна на одлазак родитеља": Јелена Томашевић о свом покојном оцу - "Срећна сам што сам га учинила најпоноснијим"

Певачица се дотакла и талената своје ћерке

1687597803_belgrade_river_fest_21062023_0011.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Иза певачице Јелене Томашевић је тежак период јер је остала без оца, али се труди да тешке моменте поднесе стоички.

Певачица каже да је њен покојни отац био јако поносан када ју је прошле године видео како пева са Бочелијем и да, као и сви, није била спремна на његов одлазак.

Због породице сам последњих дана све одложила, и албум, и све ново што сам припремала. Жеља ми је да то завршим и представим нове песме и организујем нову турнеју – истакла је Јелена коју смо срели на “Ривер фесту”, где је прошле године певала са италијанским тенором Андреом Бочелијем.

Она се присетила тренутка да ју је тада из публике, поред осталих чланова породице, бодрио отац.

Мој тата је прошле године био у публици, пресрећна сам што сам успела да га учиним тада најпоноснијим оцем на свету. Нажалост, живот се дешава сваког дана, уз породицу и молитву је све лакше, не постоји особа која је спремна на одлазак родитеља.

Јелена се присетила и тога колико је била поносна када јој је стигао позив да се на великој позорници нађе са чувеним музичаре, који је у међувремено имао само речи хвале за њу. Чак су заједно наступили и касније у Абу Дабију.

Прошле године сам имала ту част да наступам са маестром Андреом Бочелијем и то је био први фестивал, а ове године сам била у публици. Дивне емоције и искуство ме везују за овај фестивал. То се доживи једном у животу или два пута, после сам у Абу Дабију наступала са Бочелијем. У Београду је било другачије, огромна трема и одговорност – рекла је Јелена, те је додала да ли је у контакту са Бочелијем:

– У контакту смо са његовим сарадницима, волела бих да се то понови. Диван је осећај певати са њим.

Томашевићева је крајем маја била у Чикагу где је имала концерте, али како каже, није само радила.

- Било је дивно, видела сам се и са другарицом из детињства, имала сам потпуни угођај, нисам само радила, већ сам мало и уживала, присетила се кроз осмех.

Ћерка свира клавир и иде на фолклор

Ћеркица Нина, коју има у браку са глумцем Иваном Босиљчићем њен је највећи понос али о таленту за музику или глуму не дискутују.

Не мешам јој се превише у избор. Ишла је на одбојку, ритмичку гимнастику, на атлетику једно време и на крају је изабрала фолклор, драго ми је да је нисмо наговарали. То је чини срећном. Креће у пети разред музичке школе, свира клавир. Слуша углавном страну популарну музику, али наравно да зна моје песме, има неке омиљене. Упозната је са трендовима, и зна сама да изабере шта је добро, а шта не, такве су јој и другарице – истакла је поносно певачица и додала:

Пуштам је да сама проналази свој звук. Док је одрастала сам утицала на то шта је добар текст, која је порука ког текста, што то није добро и обрнуто. Сада ваљда и сама схвата шта би требало да слуша.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas