Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не волим то, али не могу да јој забраним": Здравко Чолић о ћерки Уни, па проговорио о браку са Александром са којом је више од три деценије

Певач Здравко Чолић ретко говори о приватном животу

1688807000_05b8a8af6fbd5127218ee985f1c464a8fc619aa8.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Здравко Чолић може да се похвали каријером дужом од пет деценија, генерацијама је омиљени певач, а песме које је објавио на почетку каријере многима су број један на музичким листама и данас.

Труди се да приватан живот држи далеко од очију јавности, па о његовом сурпузи и ћеркама не знамо много. Чувени Чола ће ово лето провести радно, има бројне концерте, али како каже, имаће и мало слободног времена које ће провести на мору.

- Није то стално, имам ја и слободног времена. Моји су отишли мало у Грчку, а ја ћу до Задра, неки пријатељи ме чекају, па мало до Истре. Има концерата, али и дана између - рекао је он за Аваз.

Чолина ћерка Уна је све популарнија на друштвеним мрежама, а певач је сада одговорио на то да ли се њему допада њена експонираност с обзиром на то да је у његовом време младости све било потпуно другачије:

- Она само нешто слика. Ја је искритикујем, не волим то, али не могу јој забранити. Она је таква... Једноставно, комуницира с људима, воли да се слика. Са мном се сликају. Ја нисам никад такав био, што мање, то боље. Само кад морам, због посла. А она само телефон. Ја не могу да јој забраним, шта да јој радим. То је другачије потпуно него што је некад било. Пре си морао фотографа да унајмиш да те слика или си морао имати добар фотоапарат кући, па онда чекаш да израдиш слике - додао је певач за "Аваз", па је онда проговорио о жени са којом је у браку 22 године.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

- Породица је једно, а све друго је друго. Са својом женом сам се 11 година забављао пре брака, ваљда смо могли до тада видети шта нам је и како нам је, или да се растанемо или да будемо заједно. Глупо ми је сад да човек живи естрадно... Свуда има проблема у браку, дођу људи у нека своја стања, и оваква и онаква, али ако се људи знају, ако је годинама тако како јесте... Ми смо барем тако у Босни одгојени, не могу рећи баш искључиво патријархално, али на неки начин традиционално, неке ствари се поштују и с неким стварима се живи. Цео живот си по путу и упознајеш разни свет... Ако имаш породицу, ја сам за то да никад не дође до развода у браку. Морао би бити неки велики, дебели разлог да би се то десило. А опет, с друге стране, питање је да ли би човек био на добитку или губитку. За сада је тако како јесте, а човек никад не зна... Можемо се посвађати, али кад преспаваш то је то - рекао је Чола за Аваз.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas