Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕ ЖЕЛЕ ДА ПЕВАЈУ ЗА КРАЉА: Адел и Ед Ширан одбили су да певају на Чарлсовом крунисању

Судећи по писањима, Чарлс је јако желео да баш они увеличају догађај

1676969310_Nenaslovljeni-dizajn--38--11.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

 Изгледа да Адел и Ед Ширан нису заинтересовани за крунисање краља Чарлса. Судећи по писању ОК! магазина, две суперзвезде наводно су одбиле краљевску позивницу, да наступају током предстојећег крунисања у мају. 

''Краљ је предложио неколико људи за које би желео да наступају овом приликом, а Адел и Ед су били на тој листи'', преноси 'Папер', и додаје- '' како је неко из организације догађаја пренео британским таблоидима- краљу је било веома стало да ово двоје музичара учествују''.

Организатор догађаја је даље објаснио да су обе звезде дале одговор како су ''заузети''.

Ипак, извори блиски Ширану, касије су тврдили како певач није  ни примио позив, а у случају да јесте- прелазак ''преко баре не би био проблем, обзиром да има заказан концерт у Тексасу, дан пре крунисања''.

У Аделином случају, певачица се чак није ни потрудила да објашњава своје разлоге, упркос томе што нема  заказане наступе у мају.

Крунисање краља Чарлса је заказано за 6.мај, а многа питања остају отворена, као и да ли ће се принц Хари са супругом појавити, и ко ће од извођача учествовати.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas