Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не желим да уградим силиконе": Милица Павловић никад искреније о свом телу, па упутила савет свим девојкама

Певачица потпуно отворено о свом телу

1659253492_milicapp.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Милица Павловић са разлогом важи за једну од најзгоднијих дама са јавне сцене, а позната је по томе што негује природан изглед. Често јој постављају питања да ли је груди увећала хируршким путем.

Објаснила је да није ишла "под нож", као и да не планира. Тврди да нема ништа против тога да жена која није задовољна својим изгледом, путем естетских корекција коригује оно што јој се не свиђа.

"Нико ми не верује када кажем да нисам радила груди. Људи мисле да лажем, али заиста нисам!", изјавила је Павловићка за "Информер", па додала:

"Немам ништа против естетских захвата, нити против девојака које то воле. Међутим, засад не размишљам о томе и трудим се да негујем природан изглед. Имам среће да на мој изглед још није утицао стрес и то што због посла касно лежем, радим ноћу, певам у загушљивим просторијама."

Прочитајте још: Јелена Карлеуша стала у одбрану ЈОВАНЕ ЈЕРЕМИЋ: "Озбиљне претње жени која има дете! Јована, не сме длака са главе да ти фали" (ФОТО)

Признала је да има фаза кад јој се не свиђа како изгледа, али да је брзо прођу. Поручила је и свим припадницама нежнијег пола да воле себе:

"Моја шминкерка среди све минималне несавршености на мом лицу.Ипак, најбитније од свега је да волите себе и своје несавршености. Имам и ја дане када ми се не допада како изгледам, али то су фазе које брзо прођу", искрена је била Милица.

Прочитајте још: Језива прича певача који је живот изгубио са само 28 ГОДИНА: Планирао свадбу и снимио највеће хитове, па трагично настрадао

Недавно су медији пренели вест да Милица већ годинама не конзумира месо. Међутим, она о томе није говорила како би избегла одређене коментаре:

 

"Желим да допринесем свом телу и да се што мање умарам, као и да не посећујем болнице. Због тога већ дужи временски период не конзумирам месо, о чему нисам желела раније да говорим да не буде да сад ја ту нешто паметујем... Да кажу: 'Покондирена тиква из Лесковца, јела је пљескавицу за доручак, а сад ово прича'", објаснила је Милица тада и додала:

"Водим рачуна о здрављу почевши од тога, па све до тога што сам пре пет-шест година пробудила то стање свести да треба да помогнем себи, како због природе свог посла и тога што желим да што дуже трајем у њему, тако и због тога што желим да трајем као људско биће и да што дуже будем здрава и лепа, колико год је то могуће."

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas