САВРШЕН РУЧАК ИЗ РЕРНЕ: Овако припремљене пилеће шницле ћете стално правити! (РЕЦЕПТ)
Заборавите на пржење и гомилу уља.
Заборавите на пржење и гомилу уља.
Пржење меса без уља даје сочност као са роштиља, али без масноће
Од батака до бифтека, стручњаци оцењују најбоље комаде меса и откривају како могу да побољшају рад вашег мозга, костију и тела.
Италијанска венчана чорба (Минестра маритата, или уколико је претражујете на енглеском - Италиан Wеддинг Соуп) једно је од јела које обожавамо у јесен и зиму. Иако назив сугерише да се сервира на...
Уколико волите јунеће месо, али вам често испадне суво, тврдо и жилаво, останите са нама у наставку где вам откривамо мало другачији начин његове припреме. У питању је сочна јунетина у парадајз...
Месо је основна намирница у многим исхранама и одличан је извор протеина, гвожђа, витамина Б12 и других важних нутријената. Ипак, месо, укључујући и живину и рибу, често садржи штетне бактерије и...
Преукусно јело са пуно поврћа и скушом.
Које месо је здравије и корисније- пилетина или говедина? Или предност дајете оном које је укусније и сочније, без превише размишљања о нутритивним вредностима и здравственим бенефитима? У сваком...
Пробајте једини прави рецепт!
Вероватно сте доживели бар једном да месо које смо припремили није испало мекано, већ жилаво, не помаже ни маринирање.