Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''НЕ ЗНАТЕ КРОЗ ШТА САМ ПРОШЛА'': Пријанка Чопра Џонас, објашњава зашто су се она и муж одлучили за СУРОГАТ МАЈКУ (ФОТО)

Глумица је у најновијем интервјуу отворила је душу и описала свој пут до родитељства

1674213816_profimedia-Prijanka-Copra-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Пре тачно годину дана, Пријанка (40) и њен супруг, музичар Ник Џонас (30), изненадили су многе објавом да су постали родитељи. Девојчици су дали име Малти. Како се Вог-у наводи, нису сви вести дочекали са одушевљењем, већ су неки од коментара били негативне природе, било је и људи који су спекулисали о томе да је Пријанка ''изнајмила'' материцу друге жене, као и да није сама желела да изнесе трудноћу, из сујетних разлога.

Иако и даље жели да разлози овакве одлуке остану приватни, она је ипак у интервјуу рекла следеће:

- Имала сам медицинске компликације. Ово је био неопходан корак, и веома сам захвална да сам била у позицији у којој сам могла да урадим ово. Наша сурогат- мајка је била тако великодушна, добра, предивна и забавна, и водила је рачуна о овом драгоценом поклону за нас, шест месеци, изјавила је она. Била сам веома заштитнички настројена за ово поглавље живота са мојом ћерком. Зато што више није само мој живот у питању, већ и њен.

Прочитајте још: Немања Недовић постаје ОТАЦ: Славни кошаркаш и лепа манекенка чекају ДЕТЕ

Малти је рођена пре времена, са само шест месеци ,па је морала да проведе 3 месеца у боници. 

- Била је тако мала, мања од моје руке, присећа се Пријанка, видела сам шта сестре на интензивној раде. Оне раде Божји посао. Ник и ја смо стајали крај ње док су је интубирали. Ни сама не знам како су пронашли оно што су тражили у њеном маленом телу, да је интубирају.

Коначно, глумица је имала поруку за све који су спекулисали о одлуци да постане мајка на овај начин:
- Не познајете ме, не знате кроз шта сам прошла. И само зато што не желим да своју медицинску историју, или своје ћерке објавим јавно, то вам не даје за право да измишљате разлоге, била је јасна Пријанка.

Прочитајте још: ИПАК ОПТУЖЕН: Глумац Алек Болдвин служиће казну за убиство из нехата, након годину дана борбе да докаже супротно

 
- Почела сам да се скривам кад људи причају о мени, наставила је, али јако је болно када причају о мојој ћерки. Помислим 'држите њу ван свега'. Знам како сам се осећала док сам држала њене малене руке док су покушавали да јој пронађу вене. Тако да, не- она неће бити трач, завршава Пријанка своју исповест.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas