Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОВО ЈЕ КРАЈ

"Неће да вас погледа, зар не госпођо?": Ево шта је разлог зашто Џони Деп не гледа у Амбер Херд током суђења (ВИДЕО)

Током свих недеља суђења показало се да Џони Деп не гледа Амбер Херд у лице

1653665504_pjimage---2022-05-27T173031.099.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чувено суђење века између Амбер Херд и Џонија Депа чека цео свет и остало је мало времена да порота донесе пресуду након контроверзних открића, оптужби, тајни и истине иза брака глумаца.

Усред толиких тренутака током испитивања, позната је занимљива чињеница: Џони Деп не гледа Амбер Херд у лице. С обзиром на то, глумчева адвокатица је о томе питала Амбер током једног испитивања.

„ Господин Деп вас није погледао ни једном током целог суђења, зар не? “, упитала је Камил Васкез, на шта је Хердова одговорила: „ Није да сам приметила”. Касније јој је Васкезова рекла да је приметила да је она њега гледала, на шта је глумица одговорила да је то чинила више пута.

Прочитајте још: Кејт Мос демантовала тврдње Амбер Херд на суду: "Никада ме није гурнуо, ударио или било шта слично"

Васкезова је потом одбрусила глумици: „Знате тачно зашто вас господин Деп не гледа, зар не? (...) Обећао ти је да му више никада нећеш видети очи, је ли то истина?" Амбер је потом изјавила да се не сећа да је то рекао.

Као одговор, Деповa адвокатица је пустила аудио-снимак једног од последњих личних састанака пара 2016. године, у којем је Деп рекао Хердовој да од тог тренутка: „Нећемо морати да се видимо поново. Нећеш видети моје очи опет“.

Херд је организовала последњи састанак између њих двоје, али је у то време поднела захтев за привремену забрану приласка Депу. Хердов бивши агент сведочио је раније на суђењу да је глумица организовала састанак јер је желела да се поново повеже са Депом. Међутим, током свог сведочења, Херд је негирала да је покушавала да оживи своју везу са Депом. 

„Желела сам да умањим непријатељство, желела сам да се помирим на тај начин. Нисам желела да поново будем заједно са њим“, рекла је она.

Прочитајте још: МИЛИЦА МАНДИЋ ОТВОРИЛА ДУШУ: Живела са петочланом породицом у 44 квадрата, а отац је гледао само њена финала

Након што се снимак завршио, Васкезова је рекла: "Одржао је то обећање, зар не?", на шта је Хердова одговорила: „Колико ја знам, он не може да гледа у мене“.

"Неће да вас погледа, зар не госпођо Херд?" рекла је Васкезова.

 "Не може", рекао је Херд. 

Медијски случај је у завршној фази, за сада је познато да се завршава 27. маја. Од тог тренутка порота ће имати задатак да донесе коначну пресуду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas