Oglas
· · Komentari: 0
OVO JE KRAJ

"Neće da vas pogleda, zar ne gospođo?": Evo šta je razlog zašto Džoni Dep ne gleda u Amber Herd tokom suđenja (VIDEO)

Tokom svih nedelja suđenja pokazalo se da Džoni Dep ne gleda Amber Herd u lice

1653665504_pjimage---2022-05-27T173031.099.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Čuveno suđenje veka između Amber Herd i Džonija Depa čeka ceo svet i ostalo je malo vremena da porota donese presudu nakon kontroverznih otkrića, optužbi, tajni i istine iza braka glumaca.

Usred tolikih trenutaka tokom ispitivanja, poznata je zanimljiva činjenica: Džoni Dep ne gleda Amber Herd u lice. S obzirom na to, glumčeva advokatica je o tome pitala Amber tokom jednog ispitivanja.

„ Gospodin Dep vas nije pogledao ni jednom tokom celog suđenja, zar ne? “, upitala je Kamil Vaskez, na šta je Herdova odgovorila: „ Nije da sam primetila”. Kasnije joj je Vaskezova rekla da je primetila da je ona njega gledala, na šta je glumica odgovorila da je to činila više puta.

Pročitajte još: Kejt Mos demantovala tvrdnje Amber Herd na sudu: "Nikada me nije gurnuo, udario ili bilo šta slično"

Vaskezova je potom odbrusila glumici: „Znate tačno zašto vas gospodin Dep ne gleda, zar ne? (...) Obećao ti je da mu više nikada nećeš videti oči, je li to istina?" Amber je potom izjavila da se ne seća da je to rekao.

Kao odgovor, Depova advokatica je pustila audio-snimak jednog od poslednjih ličnih sastanaka para 2016. godine, u kojem je Dep rekao Herdovoj da od tog trenutka: „Nećemo morati da se vidimo ponovo. Nećeš videti moje oči opet“.

Herd je organizovala poslednji sastanak između njih dvoje, ali je u to vreme podnela zahtev za privremenu zabranu prilaska Depu. Herdov bivši agent svedočio je ranije na suđenju da je glumica organizovala sastanak jer je želela da se ponovo poveže sa Depom. Međutim, tokom svog svedočenja, Herd je negirala da je pokušavala da oživi svoju vezu sa Depom. 

„Želela sam da umanjim neprijateljstvo, želela sam da se pomirim na taj način. Nisam želela da ponovo budem zajedno sa njim“, rekla je ona.

Pročitajte još: MILICA MANDIĆ OTVORILA DUŠU: Živela sa petočlanom porodicom u 44 kvadrata, a otac je gledao samo njena finala

Nakon što se snimak završio, Vaskezova je rekla: "Održao je to obećanje, zar ne?", na šta je Herdova odgovorila: „Koliko ja znam, on ne može da gleda u mene“.

"Neće da vas pogleda, zar ne gospođo Herd?" rekla je Vaskezova.

 "Ne može", rekao je Herd. 

Medijski slučaj je u završnoj fazi, za sada je poznato da se završava 27. maja. Od tog trenutka porota će imati zadatak da donese konačnu presudu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas