Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Неда Украден добила титулу НАЈЗГОДНИЈЕ БАКЕ НА БАЛКАНУ: Певачица открила тајну савршеног изгледа и у ОСМОЈ деценији

Поред импресивне каријере која траје више од 50 година, Неда Украден се може похвалити и савршеном линијом

1650289580_nedanaslov.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ТОXИЦ ТЕЛЕВИСИОН
Oglas

Неда Украден дуго је на естради, а иза себе има успешну каријеру и много хитова који се и данас певају. Недавно се осврнула на 5 деценија "стажа" на естради:

- Много је било околности и догађаја током ових 50 година, које су биле против музике, уметности па чињеницу да и даље с једнаким жаром и снимам и певам, сматрам својим највећим успехом. А концерт којем се јако радујем је свакако наступ у Загребу на којем ћу верујем, с пуном подршком публике отпевати све своје најлепше песме и показати да мој успех као ни целокупни опус није био случајан - рекла је Неда за Дневник.хр.

Прочитајте још: Да ли бисте их препознали: Испливала слика Зорице Брунцлик и Кемиша од пре 35 ГОДИНА, о певачициној фризури сви причају (ФОТО)

О слави која је неизоставни део јавног посла, али и приватном животу, додала је:

- Слава, тј. популарност је нешто што свака особа која се бави шоубизом прижељкује и којој то прија. Нисам разумела колеге којима то смета и беже од јавности и публике. Наравно, приватан живот зна некада да трпи због тога, али ако се јасно постави граница и породица стави као приоритет, нема проблема - искрено је рекла.

Певачица је признала да тајна њеног изгледа лежи у дисциплини и вежбању:

- Одржавати добру форму и нешто сто вам је наслеђем као поклон остало, може се само дисциплином - исхраном и вежбањем. Посебно када сте у зрелим годинама. Наравно, није увек лако јер не живимо животом који је уредан и у којем се све може испланирати. Али довољна је и свест о томе као и емотивна срећа и испуњеност - изјавила је она за хрватске медије.

Прочитајте још: Бранка Петрић открила непознате детаље из брака са супругом: "Говорила сам Бекиму да га волим као брата"

Признала је и како доживљава улогу најзгодније баке на Балкану, и да ли јој то смета:

- Тај назив најсе*си баке ме увек насмеје, и нимало ме не смета, посебно што се јако поносим својим унуцима. А реч бака је најлепша реч на свету.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas