Oglas
· · Komentari: 0

Neda Ukraden dobila titulu NAJZGODNIJE BAKE NA BALKANU: Pevačica otkrila tajnu savršenog izgleda i u OSMOJ deceniji

Pored impresivne karijere koja traje više od 50 godina, Neda Ukraden se može pohvaliti i savršenom linijom

1650289580_nedanaslov.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/TOXIC TELEVISION
Oglas

Neda Ukraden dugo je na estradi, a iza sebe ima uspešnu karijeru i mnogo hitova koji se i danas pevaju. Nedavno se osvrnula na 5 decenija "staža" na estradi:

- Mnogo je bilo okolnosti i događaja tokom ovih 50 godina, koje su bile protiv muzike, umetnosti pa činjenicu da i dalje s jednakim žarom i snimam i pevam, smatram svojim najvećim uspehom. A koncert kojem se jako radujem je svakako nastup u Zagrebu na kojem ću verujem, s punom podrškom publike otpevati sve svoje najlepše pesme i pokazati da moj uspeh kao ni celokupni opus nije bio slučajan - rekla je Neda za Dnevnik.hr.

Pročitajte još: Da li biste ih prepoznali: Isplivala slika Zorice Brunclik i Kemiša od pre 35 GODINA, o pevačicinoj frizuri svi pričaju (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

O slavi koja je neizostavni deo javnog posla, ali i privatnom životu, dodala je:

- Slava, tj. popularnost je nešto što svaka osoba koja se bavi šoubizom priželjkuje i kojoj to prija. Nisam razumela kolege kojima to smeta i beže od javnosti i publike. Naravno, privatan život zna nekada da trpi zbog toga, ali ako se jasno postavi granica i porodica stavi kao prioritet, nema problema - iskreno je rekla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Pevačica je priznala da tajna njenog izgleda leži u disciplini i vežbanju:

- Održavati dobru formu i nešto sto vam je nasleđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom - ishranom i vežbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost - izjavila je ona za hrvatske medije.

Pročitajte još: Branka Petrić otkrila nepoznate detalje iz braka sa suprugom: "Govorila sam Bekimu da ga volim kao brata"

Priznala je i kako doživljava ulogu najzgodnije bake na Balkanu, i da li joj to smeta:

- Taj naziv najse*si bake me uvek nasmeje, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A reč baka je najlepša reč na svetu.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas