Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

БИЛИ ЈАКО БЛИСКИ: Неда Украден открила који надимак јој је дао Тома Здравковић

Неда је исткла да је била блиска са покојним Томом Здравковићем

1637137727_neda-ukraden.jpg
Oglas

Певачица Неда Украден открила је да би ускоро требало да заврши своју аутобиграфију. Наиме, у плану је да путем ове књиге све тајне испливају у јавност, а помињаће се и политичари којима је Неда певала.

Прочитајте још: ЦЕО СВЕТ ЛУДЕО ЗА ЊОМ: Овако сада изгледа икона 60-их Брижит Бардо! Има 87 година и ужива у четвртом браку (ФОТО)

- Рукопис сам завршила, морам још нешто мало да средим. Постоје дивне фотографије које су илустрација тог времена. То је прича о мени и каријери, земљи које више нема, граду у ком сам живела, о једном целом музичком миљеу, али и читавом низу сјајних колега. Ја сам непосредан учесник и сведок свему томе. У књизи ће се наћи и значајне личности којима сам певала, од Јосипа Броза Тита до Муамера Гадафија. Говорићу о љубавима о којима до сада нисам причала. Биће разних тајни. Мени је највећа бол ‘92. година. Тај насилни прекид живота када смо родитељи и ја остали без свега у животу што смо стекли деценијама уназад. Све оно што смо кућили, намештали, обрађивали, без свега смо остали. У том тренутку немаш коме да се жалиш и да се обрачунаваш. Сама сам своју бол и напоре носила – рекла је Неда и додаје да ништа књигом неће морати да демантује.

Марина је била јединствена

- Никада нисам била жртва лажи, али увек постоји нешто што вас заболи, што је површно и увредљиво. Колико дуго радим и постојим, тога је мало било – сматра певачица која је била сарадник и велики пријатељ са покојном Марином Туцаковић. Неда истиче да се више никада такав аутор неће родити.

 Марина је била сјајан аутор, тешко да ће то неко моћи да изимитира. Отишао је сјајан песник певане музике. Велики губитак за естраду. Њене песме су остале и то ће да живи вечно. Имала је широк опус од највећих поп звезда до највећих фолкера и народњака. Марина је фантастично знала да за свакога напише адекватан текст. Оствариле смо много хитова и заувек сам јој захвална на томе – истакла је Неда за "Блиц" и открила да је публика разлог због ког постоји на естради преко 50 година.

Прочитајте још: ЦЕЦА И ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ЛЕТЕЛЕ ЗАЈЕДНО: Нису могле да се гледају, али Јелена није могла да издржи без коментара! Ево како је реаговала (ФОТО)

- Да ме људи не зову и да нема ко то да слуша, не бих се ја више певањем бавила. То је главни мотив. Опет са друге стране, ја волим ово што радим. У целом региону наступам попут Бугарске и Румуније. Велика је ствар да неко ко не говори твој језик на тргу пева твоје песме попут 10.000 Румуна – говорила је кроз осмех певачица и за крај открива да ли је задовољна последњим албумом “Једном када ово прође”.

 

Звао ме је лепа моја Коко

Неда је исткла да је била блиска са покојним Томом Здравковићем и успут се дотиче филма који је освојио публику.

- Познавала сам Тому Здравковића приватно, становали смо у истој згради и звао ме је “лепа моја Коно”. Наравно да је у филму машта прорадила. Нећу да коментаришем чињенице и ауторску слободу. Мени је фантастично то што је насловна песма “Поноћ” заслужна за више од педесет посто успеха тог филма. Та нумера је толико добра и јака, јер је из тога изашла емоција и повратак слушању текста песама код млађе публике. Повратак у нека лепша времена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas