Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTICA

CEO SVET LUDEO ZA NJOM: Ovako sada izgleda ikona 60-ih Brižit Bardo! Ima 87 godina i uživa u četvrtom braku (FOTO)

Francuska manekenka, glumica i pevačica Brižit Bardo stekla je međunarodnu slavu kao pinap devojka. Bila je francuski odgovor na Merilin Monro i bila je poznata širom sveta.

1637054537_pjimage--34-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Bardo nije uvek imala najsrećniji život. U septembru 1960. pokušala je da izvrši samoubistvo i završila u bolnici u Nici. Imala je tri burna braka sa milionerima i poslovnim ljudima, ali to je nije spasilo od samoubilačkih misli; 1983. ponovo je pokušala da sebi oduzme život.

Osim toga, preživela je i rak dojke. Danas je udata za svog četvrtog muža: Bernarda d'Ormalea.

Pročitajte još: Prabaka Elene Karaman Karić je bila Peruanka, a za nju je u Dalmaciji napravljena jedna od NAJLEPŠIH VILA, koja postoji i danas! (FOTO)

Brižit je veoma strastvena prema životinjama: ona je vegetarijanka i aktivista za prava životinja i prodala je mnogo svojih stvari (u vrednostima stotina hiljada evra) da bi spasila životinje.

Večna lepota

Brižit Bardo sada ima 87 godina i odavno je u penziji, ali još uvek prepoznajemo staru pinap devojku u njenom licu! Da li je prepoznajete?

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas