Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Интервју

"2020. сам се посветила породици, Ђокси нема на шта да се пожали" Весна Ђогани открила новогодишње жеље (ВИДЕО)

Певачица једва чека путовања и дружење са публиком

1609500706_Capture.JPG
Фото: Приватна архива
Oglas

Весна Ђогани, као и већина њених колега са нестрпљењем ишчекује дружење са публиком. 

Ову годину ће памтити по томе, што је време проводила са својом породицом, а у интервјуу за Магазин Новости открива која јој је Нова година остала у сећању и које су јој жеље за 2021.

  • Који је најлепши поклон за Нову годину који сте добили до сада?

- Ја за Нову годину, увек се некако почастим фино после наступа. У бјути фри шоповима почастим се неком шминком или парфемом. Нисам ни скромна, а нисам ни особа која превише троши и волим да себи да приуштим тако те неке ужитке.

Фото: Приватна архива

  • Која вам је Нова година остала урезана у сећању?

- То су ми биле 2013, па 2014. тада сам родила Лауру, 2015. и 2016. то су биле ултра феноменалне Нове године, биле су добре дискотеке и тада смо баш развалили. Касније је можда било за нијансу слабије, али је даље било одлично. У последњих 20 година сам имала сам фантастичне Нове године, наступе, гостовања и одличне цене, тако да сам баш, баш задовољна.

Фото: Приватна архива

  • По чему ћете памтити 2020, а да није корона?

- Па 2020. памтићу по томе што сам имала баш доста времена за породицу. Све што до сада нисам имала времена да урадим и научим сада сам успела и да заокружим ту целу причу. Успешна сам, амбициозна сам, добра сам као мама. Проводила сам доста времена и у кухињи, сад сам и одлична домаћица, тако да Ђокси нема шта да ми замери.

Фото: Приватна архива

  • Која је ваша новогодишња жеља?

- Дефинитивно моја новогодишња жеља је да будемо сви здрави и добро. Да ово што пре прође, па да могу да путујем, да радим. Много сам се пожелела свог посла и путовања. То је дефинитивно неко велико искуство за мене, та путовања, ти контакти са различитим културама и различитим људима, поспешују, оплемењују мој живот и чине ме боље особом, тако да ми то много, много недостаје.

Фото: Приватна архива

  • Која би била порука за наше читаоце?

- Грлите се, љубите, волите, чувајте се. Здравље да вам буде на првом месту, љубав, паре, срећа. Ја сада када сам ушла у ове године када сам се растеретила око посла и свега, много боље и продуктивније обављам исти и много више уживам у њему.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas