· · Komentari: 0
Intervju

"2020. sam se posvetila porodici, Đoksi nema na šta da se požali" Vesna Đogani otkrila novogodišnje želje (VIDEO)

Pevačica jedva čeka putovanja i druženje sa publikom

1609500706_Capture.JPG
Foto: Privatna arhiva

Vesna Đogani, kao i većina njenih kolega sa nestrpljenjem iščekuje druženje sa publikom. 

Ovu godinu će pamtiti po tome, što je vreme provodila sa svojom porodicom, a u intervjuu za Magazin Novosti otkriva koja joj je Nova godina ostala u sećanju i koje su joj želje za 2021.

  • Koji je najlepši poklon za Novu godinu koji ste dobili do sada?

- Ja za Novu godinu, uvek se nekako počastim fino posle nastupa. U bjuti fri šopovima počastim se nekom šminkom ili parfemom. Nisam ni skromna, a nisam ni osoba koja previše troši i volim da sebi da priuštim tako te neke užitke.

Foto: Privatna arhiva

  • Koja vam je Nova godina ostala urezana u sećanju?

- To su mi bile 2013, pa 2014. tada sam rodila Lauru, 2015. i 2016. to su bile ultra fenomenalne Nove godine, bile su dobre diskoteke i tada smo baš razvalili. Kasnije je možda bilo za nijansu slabije, ali je dalje bilo odlično. U poslednjih 20 godina sam imala sam fantastične Nove godine, nastupe, gostovanja i odlične cene, tako da sam baš, baš zadovoljna.

Foto: Privatna arhiva

  • Po čemu ćete pamtiti 2020, a da nije korona?

- Pa 2020. pamtiću po tome što sam imala baš dosta vremena za porodicu. Sve što do sada nisam imala vremena da uradim i naučim sada sam uspela i da zaokružim tu celu priču. Uspešna sam, ambiciozna sam, dobra sam kao mama. Provodila sam dosta vremena i u kuhinji, sad sam i odlična domaćica, tako da Đoksi nema šta da mi zameri.

Foto: Privatna arhiva

  • Koja je vaša novogodišnja želja?

- Definitivno moja novogodišnja želja je da budemo svi zdravi i dobro. Da ovo što pre prođe, pa da mogu da putujem, da radim. Mnogo sam se poželela svog posla i putovanja. To je definitivno neko veliko iskustvo za mene, ta putovanja, ti kontakti sa različitim kulturama i različitim ljudima, pospešuju, oplemenjuju moj život i čine me bolje osobom, tako da mi to mnogo, mnogo nedostaje.

Foto: Privatna arhiva

  • Koja bi bila poruka za naše čitaoce?

- Grlite se, ljubite, volite, čuvajte se. Zdravlje da vam bude na prvom mestu, ljubav, pare, sreća. Ja sada kada sam ušla u ove godine kada sam se rasteretila oko posla i svega, mnogo bolje i produktivnije obavljam isti i mnogo više uživam u njemu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.