Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕКАДА ЈЕ ЖИВЕЛА НА БАРБАДОСУ У БЕДИ, СА ОЦЕМ НАРКОМАНОМ: А данас је пребогата ЗВЕЗДА И НАЦИОНАЛНИ ХЕРОЈ (ФОТО)

Певачица данас прославља 35.рођендан!

1676889306_profimedia-0197741636-Rijana-sa-ocem-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Иако данас њен живот делује као неодирљива фантазија, Ријанина прошлост проткана је веома тешким тренуцима.
Од малих ногу знала је само за насиље, а онда је то и сама доживела од бившег емотивног партнера, који је
до тада био њена највелћа љубав.

Чувена лепотица са Барбадоса, опчинила је јавност недавним наступом на Суперболу, а ту прилику је искористила
и да премијерно покаже свој труднички стомак. О мега-талентованој певачици и предузетници, писало се данима након тога, иако је ово био њен први наступ у последњих пар година.

Фото: Профимедиа

Рири (35) данас спада у 10 најмлађих милијардерки на свету, међутим пут до славе и упеха био је посут трњем.
Њено детињство обележило је сиромаштвом и породичним насиљем. Као најстарије дете скромних родитеља, Ријана је одрасла на Барбадосу, у бунгалову, заједно са своја два млађа брата. Како су се кроз читаво њено детињство мучили са финансијама, певачица је била приморана да са оцем продаје одећу на улици како би преживели.

Одрастање јој је обележила очева зависност о алкохолу и тешким дрогама. Неретко је физички злостављао њихову мајку, али понекад би се обрушио и на Ријану. Ово се рефлектовало на читаву породицу, остављајући им ужасне последице на ментално здравље.
Након развода родитеља, ситуација у породичној кући постала је мирнија, али школа је зато била немилосрдна. Вршњаци су је свакодневно злостављали и задиркивали због сиромаштва.

Фото: Профимедиа

С 15 година пријавила се на школски избор за мис, а ходање је савладала свакодневно вежбајући да хода с књигама на глави. Тада је имала и први јавни наступ, када је пред ђацима у школи запева хит Мараје Кери "Херо".

Певачица није завршила средњу школу, али њен талент је препознао амерички музички продуцент Иван Роџерс с којим је убрзо снимила демо верзију песме "Пон де Реплаy". Снимак песме завршио је код популарног репер и бизнисмена Џеја Зија, а Ријана је након тога потписала уговор с његовом дискографском кућом. Остало је историја...
Тада је добила савет од Џеј Зија којим се води и данас: "Немој да мењаш себе због других, не заборављај одакле си дошла и увек остани скромна."
Дует са репером, хит "Умбрелла", не само да је била једна од најслушанијих нумера на топ цхарт-у, већ јој је и донео први Греми.
Позната по томе што брзо прераста трендове, као и неко ко има велику моћ трансформације.

Ријана је у кратком року постала једна од најбогатијих певачица свих времена. Свој бренд проширила је и на линију доњег веша и козметике, којима се у последње време више бави него музиком.

Недавно је проглашена националном јунакињом републике Барбадос, а на Форбсовој листи најмоћнијих жена заузела је 68. место на листи. Форбс је открио да је певачица, најпознатија по нумери "Диамондс" милијардерка, захваљујуц́и успеху њене козметичке линије.

Лепу певачицу су одмах на почетку каријере почели да везују за познате холивудске момке. Међутим, Ријанина највећа љубав био је Крис Браун. Њихов однос се неславно завршио, када је Крис Ријану претукао, па су њене слике у јако лошем стању обишле планету. Она је, наиме, требало да пева на додели Гремија, али је тај наступ изненада био отказан. Убрзо је откривено да Ријана није наступила јер ју је њен дечко тешко претукао. Крис је убрзо ухапшен, а у јавности је објављена фотографија претучене Ријане. Ипак, након свега у интервјуу код Опре Винфри, Ријана је потврдила да су изгладили свој однос и да су остали пријатељи.

Коначно, срећу је пронашла у загрљају репера Асап Рокија (33) с којим је добила сина, пре мање од годину дана.

Они сада чекају и своје друго дете, и чини се да је Ријана коначно средила свој живот и да ужива у плодовима свог труда и рада.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas