Oglas
· · Komentari: 0

NEKADA JE ŽIVELA NA BARBADOSU U BEDI, SA OCEM NARKOMANOM: A danas je prebogata ZVEZDA I NACIONALNI HEROJ (FOTO)

Pevačica danas proslavlja 35.rođendan!

1676889306_profimedia-0197741636-Rijana-sa-ocem-naslov.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Iako danas njen život deluje kao neodirljiva fantazija, Rijanina prošlost protkana je veoma teškim trenucima.
Od malih nogu znala je samo za nasilje, a onda je to i sama doživela od bivšeg emotivnog partnera, koji je
do tada bio njena najvelća ljubav.

Čuvena lepotica sa Barbadosa, opčinila je javnost nedavnim nastupom na Superbolu, a tu priliku je iskoristila
i da premijerno pokaže svoj trudnički stomak. O mega-talentovanoj pevačici i preduzetnici, pisalo se danima nakon toga, iako je ovo bio njen prvi nastup u poslednjih par godina.

Foto: Profimedia

Riri (35) danas spada u 10 najmlađih milijarderki na svetu, međutim put do slave i upeha bio je posut trnjem.
NJeno detinjstvo obeležilo je siromaštvom i porodičnim nasiljem. Kao najstarije dete skromnih roditelja, Rijana je odrasla na Barbadosu, u bungalovu, zajedno sa svoja dva mlađa brata. Kako su se kroz čitavo njeno detinjstvo mučili sa finansijama, pevačica je bila primorana da sa ocem prodaje odeću na ulici kako bi preživeli.

Odrastanje joj je obeležila očeva zavisnost o alkoholu i teškim drogama. Neretko je fizički zlostavljao njihovu majku, ali ponekad bi se obrušio i na Rijanu. Ovo se reflektovalo na čitavu porodicu, ostavljajući im užasne posledice na mentalno zdravlje.
Nakon razvoda roditelja, situacija u porodičnoj kući postala je mirnija, ali škola je zato bila nemilosrdna. Vršnjaci su je svakodnevno zlostavljali i zadirkivali zbog siromaštva.

Foto: Profimedia

S 15 godina prijavila se na školski izbor za mis, a hodanje je savladala svakodnevno vežbajući da hoda s knjigama na glavi. Tada je imala i prvi javni nastup, kada je pred đacima u školi zapeva hit Maraje Keri "Hero".

Pevačica nije završila srednju školu, ali njen talent je prepoznao američki muzički producent Ivan Rodžers s kojim je ubrzo snimila demo verziju pesme "Pon de Replay". Snimak pesme završio je kod popularnog reper i biznismena Džeja Zija, a Rijana je nakon toga potpisala ugovor s njegovom diskografskom kućom. Ostalo je istorija...
Tada je dobila savet od Džej Zija kojim se vodi i danas: "Nemoj da menjaš sebe zbog drugih, ne zaboravljaj odakle si došla i uvek ostani skromna."
Duet sa reperom, hit "Umbrella", ne samo da je bila jedna od najslušanijih numera na top chart-u, već joj je i doneo prvi Gremi.
Poznata po tome što brzo prerasta trendove, kao i neko ko ima veliku moć transformacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihanna ⚓ (@badgalrobz)

Rijana je u kratkom roku postala jedna od najbogatijih pevačica svih vremena. Svoj brend proširila je i na liniju donjeg veša i kozmetike, kojima se u poslednje vreme više bavi nego muzikom.

Nedavno je proglašena nacionalnom junakinjom republike Barbados, a na Forbsovoj listi najmoćnijih žena zauzela je 68. mesto na listi. Forbs je otkrio da je pevačica, najpoznatija po numeri "Diamonds" milijarderka, zahvaljujući uspehu njene kozmetičke linije.

Lepu pevačicu su odmah na početku karijere počeli da vezuju za poznate holivudske momke. Međutim, Rijanina najveća ljubav bio je Kris Braun. NJihov odnos se neslavno završio, kada je Kris Rijanu pretukao, pa su njene slike u jako lošem stanju obišle planetu. Ona je, naime, trebalo da peva na dodeli Gremija, ali je taj nastup iznenada bio otkazan. Ubrzo je otkriveno da Rijana nije nastupila jer ju je njen dečko teško pretukao. Kris je ubrzo uhapšen, a u javnosti je objavljena fotografija pretučene Rijane. Ipak, nakon svega u intervjuu kod Opre Vinfri, Rijana je potvrdila da su izgladili svoj odnos i da su ostali prijatelji.

Konačno, sreću je pronašla u zagrljaju repera Asap Rokija (33) s kojim je dobila sina, pre manje od godinu dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Oni sada čekaju i svoje drugo dete, i čini se da je Rijana konačno sredila svoj život i da uživa u plodovima svog truda i rada.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas