Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Немам проблема са тим - дођеш, изљубиш се и одеш": Ивана Дудић проговорила о љубавним сценама са колегом

Глумица се осврнула на снимање љубавних сцена са колегом Милутином Милошевићем

1676640784_ivanaddd.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

О њој се највише пише о експлицитним сценама које је снимила, а својом лепотом очарала је публику улогама у серијама: „Ургентни центар“, „Истине и лажи“, „Црвени месец“, „Убице мога оца“ и многим другим. Тренутно је публика гледа у серији „Од јутра до сутра“.

Ивана Дудић, рођена је 1991. године. Дипломирала је у класи Владимира Јевтовића и асистента Срђана Ј. Карановића. Пажњу јавности скренула је улогом докторке Наташе Бајић у серији „Ургентни центар“, када њена каријера креће узлазном путањом. Гостујући у емисији „Кец на једанаест“ на телевизији К1, лепа и талентована глумица, говорила је о улози у серији „Од јутра до сутра“, али и другим серијским остварењима у којима публика воли да је гледа, као и будућим пројектима који је очекују.

"Ја сам толико тужна што се завршило снимање „Од јутра до сутра“, јер знам да се оваква екипа неће поновоти. Иза и испред камере су толико дивни људи и партнери, све је функционисало као швајцарски сат. Очајна сам" – рекла је Ивана на почетку разговора водитељима Александри Јефтановић и Бошку Јаковљевићу и открила да неће бити наставка серије.

Често имамо прилке да видимо глумце у улози водитеља, али то у суштини не мора да буде увек добро. Ипак, у овој серији Ивана је показала невероватан таленат за спикера.

"Ми играмо водитеље јутарњег програма, који је јако шаблонски, све је скоцкано. То је толико досадно и тешко. Немамо тзв. идиота и онда морамо све да научимо напамет, па да глумимо да читамо. Ужасно је напорно јер поред тога што имаш гомилу текста, имаш и тај неки тачан то, све је некако потпуно једнолично", додала је лепа глумица.

Открила је и каква је сарадња била са колегом Милутином Милошевићем у серији „Од јутра до сутра“ са којим је снимала и емотивне сцене.

"Миле и ја смо се сконтали јако добро као људи и онда је све то помогло. Јако смо блиски, ја га доживљавам као брата и буквално смо делили све проблеме. Од њега сам добијала савете. Љубљење у серији са њим је било једноставно, али и мало смешно. Немам проблем са тим, није ми никаква наука. Дођеш, изљубиш се и одеш", додала је Ивана кроз осмех.

Млада глумица осврнула се и на улогу Миланке Дракулић у серији „Убице мога оца 6“:

"Миланка је постала инспекторка, више није полицајка. Сезона је одлична. Доста је ангажована тема, јер има гомила пасивних коцкара код нас због доступности свима. Пета сезона је била ангажована на другу тему, подвођење младих људи у секте. Волела бих када би ова сезона, подигла свест код људи да су ово заиста велики проблеми, а да не буде само одлично сте одрадили сезону. Највећи проблем код коцке је, што ти за 50 динара можеш да уплатиш тикет, још ако добијеш, то те понесе. У серији смо управо радили на томе, да је то лако доступно, али и да је много тешко да изађеш из тог пакла", додала је Ивана Дудић и открила да се одлично осећа у својој кожи и открива да је чекају неки нови пројекти о којима не сме превише да говори, али каже да ће бити спектакл.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas