Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕОБИЧАН ОБРТ: Џулија Робертс оставила вереника 3 дана пред венчање и отишла са његовим пријатељем

Податак о славној глумици који је јавност заборавила

1713261271_Foto-Profimedia-Julija-Roberts.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Једна од глумица са најтурбулентнијом љубавном причом, јесте Џулија Робертс. Док је одавала слику невинашцета, успела је да заведе чак и ожењеног мушкарца, из чијег кревета није излазила.

Била је у љубавној вези са великим заводницима попут Метјуа Перија, Диланом Мекдермотом, Бенџамином Бретом, Лијамом Нисоном, као и Денијелом Модлером.

А један од филмова које је она снимила "Одбегла млада" који је објављен 1999. године могао би да опише једну љубавну епизоду из њеног приватног живота у којем је главни мушки актер глумац Кифер Садерленд.

Њихова љубавна прича је почела малтене чим су се угледали, током првог дана снимања филма "Флатлинерс" (Танка линија смрти) из 1990. године.

Она је раскинула веридбу са Диланом Мекдермотом, а Кифер је тада био у браку са Камелијом Кет од које се развео исте године.

Џулија Робертс и Кифер Садерленд су своју везу "озваничили" на црвеном тепиху током доделе Златног глобуса 1991. године.

Звали су их златним паром, а иако су се у јавности појавиле гласине да је Кифер преварио Џулију Робертс што је љубавница и испричала медијима, они су се убрзо и верили, пише Глоссy.

- Радимо заједно и заљубљени смо једно у друго. То је живот, више не можете ни тражити - причала је тада заљубљена Џулија.

Међутим, прича је добила неочекиван крај.

Тог 14. јуна 1991. године, тада 23-годишња Џулија Робертс је требало да се уда за 24-годишњег Кифера Садерленда.

Требало је да размене завете на бини студија "Тwентиетх Центурy Фоx" која је била украшена тако да личи на пасторални врт, а све је требало да се догоди пре око 150 гостију.

Уместо тога, на дан венчања, будући младожења је примећен како се исељава из куће на Холивуд Хилсу где је живео са глумицом, док је она виђена на ручку са Патриком Џејсоном, који је тада био најбољи пријатељ Кифера Садерленда.

Џулија је касније одлетела у Даблин са њим и упловила у кратку везу.

Садерленд је наравно био бесан и иако није коментарисао своју вереницу, и те како је умео да прокоментарише Патрика.

- Та змија се претварала да ми је најбољи пријатељ и све време је стварно јурила моју девојку - рекао је он тада.

Како је 2006. године Кифер открио за Е!Онлине није му било јасно зашто му Патрик сам није рекао шта се дешава.

- Није ствар у томе. Били смо пријатељи, и изненађен сам што ме никад није назвао и рекао да се заљубио у њу. Уместо тога, сазнао сам од странца - испричао је за Е!Онлине.

Како су медији пренели, до разлаза је дошло три дана пре венчања.

Годинама након свега што се догодило, Кифер је коментарисао цео догађај.

- Мислим да је била искрена према себи и сматрам да је тако много боље. Тешко је објаснити тај притисак. Били смо млади и лудо заљубљени да смо одмах одлучили да се венчамо - рекао је глумац годинама касније за Ентертаинмент Wееклy.

- Она је тада била планетарно популарна, а венчање уместо да буде наша ствар, постало је нешто много више. Усред свега тога, она је имала храбрости - ипак није желела то да урадимо. И сматрам да је требало много храбрости рећи - ја то не желим - закључио је глумац тада.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas