Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нервира је све то и прави јој проблеме": Ана Николић покушава да реши проблем са кожом, ево како се сада осећа

Ана Николић се месецима бори са кожним проблемима

1686817680_ef4eeada5f056af48b8d092546e8f1e0d7290a27.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Ана Николић већ годину и по дана има здравствени проблем с кожним обољењем на лицу, због чега редовно одлази на третмане, како би тај проблем решила.

Иако се појавила вест да је Ана хитно примљена на кожну клинику јер јој је лице у критичном стању, истина је да је том приликом, када је фотографисана у друштву своје мајке, само ишла на редовну контролу, како би проверила да ли су јој сви параметри крвне слике у реду.

- Ана већ годину и по дана одлази код једне докторке на Дедиње, где покушава да реши проблем с мањим и већим крастама које има на лицу, а највише на челу. У оквиру тог третмана, она ставља главу испод лампе, чија светлост помаже исушивању тих краста. Њој се то неко време све повукло, али јој се последњих неколико дана тај проблем вратио. Када се недавно појавила као гошћа на ревији Бате Спасојевића, сви су приметили да је крила лице мрежицом, као и да су јој се на лицу јасно виделе отворене ране и то чак на три места. То је све од тог кожног обољења. Иако јој је кожа била прекривена пудером, ожиљци су јој сад још више дошли до изражаја јер јој се кожа у том делу ољуштила. Баш муку мучи с тим последњих неколико недеља - прича извор близак певачици, који негира да је Ана због овог проблема и хоспитализована, за Курир.

- Ана због овога није завршила у болници. Она је тог дана само ишла у пратњи своје мајке на редовну контролу, како би проверила параметре крвне слике. Нервира је све то и прави јој проблеме, али је решена да овај здравствени проблем реши, тако да слуша све савете дерматолога - завршава извор Курира.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas