Oglas
· · Komentari: 0

"Nervira je sve to i pravi joj probleme": Ana Nikolić pokušava da reši problem sa kožom, evo kako se sada oseća

Ana Nikolić se mesecima bori sa kožnim problemima

1686817680_ef4eeada5f056af48b8d092546e8f1e0d7290a27.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Ana Nikolić već godinu i po dana ima zdravstveni problem s kožnim oboljenjem na licu, zbog čega redovno odlazi na tretmane, kako bi taj problem rešila.

Iako se pojavila vest da je Ana hitno primljena na kožnu kliniku jer joj je lice u kritičnom stanju, istina je da je tom prilikom, kada je fotografisana u društvu svoje majke, samo išla na redovnu kontrolu, kako bi proverila da li su joj svi parametri krvne slike u redu.

- Ana već godinu i po dana odlazi kod jedne doktorke na Dedinje, gde pokušava da reši problem s manjim i većim krastama koje ima na licu, a najviše na čelu. U okviru tog tretmana, ona stavlja glavu ispod lampe, čija svetlost pomaže isušivanju tih krasta. NJoj se to neko vreme sve povuklo, ali joj se poslednjih nekoliko dana taj problem vratio. Kada se nedavno pojavila kao gošća na reviji Bate Spasojevića, svi su primetili da je krila lice mrežicom, kao i da su joj se na licu jasno videle otvorene rane i to čak na tri mesta. To je sve od tog kožnog oboljenja. Iako joj je koža bila prekrivena puderom, ožiljci su joj sad još više došli do izražaja jer joj se koža u tom delu oljuštila. Baš muku muči s tim poslednjih nekoliko nedelja - priča izvor blizak pevačici, koji negira da je Ana zbog ovog problema i hospitalizovana, za Kurir.

- Ana zbog ovoga nije završila u bolnici. Ona je tog dana samo išla u pratnji svoje majke na redovnu kontrolu, kako bi proverila parametre krvne slike. Nervira je sve to i pravi joj probleme, ali je rešena da ovaj zdravstveni problem reši, tako da sluša sve savete dermatologa - završava izvor Kurira.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas