Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Незаборавно издање Најслабије карике! Оборен рекорд, напето до самог краја

Најновија епизода квиза Најслабија карика држала нас је на ивици столица.

1710929832_Untitled.jpg
Фото: ТВ Прва
Oglas

Како је и сам водитељ приметио, „једна озбиљна коцкарска екипа" оборила је синоћ рекорд и банкирала 911 000 динара. Ову суму кући је понео     двадесетчетворогодишњи Немања Маровић из Руме.

Да екипа такмичара који су се синоћ надметали за титулу најјаче карике обећава, било је јасно већ у првој рунди, када су без иједног нетачног одговора стигли до максималне суме од 500 000 динара. Чињеница да нико од њих није направио грешку, знатно им је отежала одлуку о томе кога ће изгласати као најслабијег међу најјачима. Ипак, одлучили су се да студио напусти саиграч који је нешто дуже размишљао пре него што је одговорио на постављено питање.

У наредним рундама такмичари су наставили у коцкарском расположењу покушавајући да поново дођу до максималне суме. За то су поново имали шансе у претпоследњој рунди у којој се освојени износ множи са три. Наиме, добро познато лице српских квизова, професорка Љиљана Радуловић Димитров и Немања Маровић успели су да и у овој рунди достигну низ од 9 тачних одговора потребан за освајање суме од пола милиона, али их је храброст на самом крају напустила па смо већ на 100 000 чули „банка". Остао је жал за милион и по код такмичара, али и водитеља и свих који су гледали квиз.

Ни финална рунда није била ништа мање напета. Љиљана и Немања били су изједначени из питања у питање и тако дошли до чувених „пенала". На самом крају пресудила је концентрација, када је због пада исте госпођа Љиљана направила лапсус, те на питање који пигмент недостаје људима са албинизмом уместо меланин, одговорила са мелатонин. Тимски дух ове такмичарске екипе још једном је дошао до изражаја, када су Љиљана и Немања аплаудирали и честитали једно другом на изванредној игри.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas