Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Млада глумица открила анегдоту која се догодила са Николом Којом током снимања серије "У КЛИНЧУ" : "Мала, ала си ти луда"

Анита Огњановић је до сада остварила десетак улога у популарним домаћим серијама, али захваљујући улози Милице Ковач у породичној серији “У клинчу” скренула је пажњу на себе и стекла велику популарност међу публиком, посебо млађом

1665995746_anita.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС
Oglas

Анита Огњановић је, по мишљењу многих, тако верно одглумила младу боксерку Милицу да свакодневно добија комплименте.

Прочитајте још: Марија Шерифовић открила колико је смршала: "Данас ми је 28. дан дијете и 12. тренинг"

Поводом њене сјајне глуме, али и велике популарности Радослав Кајтез је разговарао са младом глумицом у емисији “Викенд на К1”. 

- Постајем свесна, али не бих то назвала популарност. Мислим да тај “популарни” моменат још не долази до мене. Продуцент нас је спремао на велики успех серије. Често нам је говорио да ли смо свесни да ће серија бити “бум”, биће популарна, људи ће вас заустављати на улици да се сликају. Мени су те приче улазиле на једно уво, а излазиле на друго. Нисам имала осећај да ће серија бити толико цењено остварење. Драго ми је што су људи заволели лик Милице. Током снимања и сарадње са колегама идеје су само извирале и касније су убачене у текст.

Описала је како је изгледао тренутак када је добила улогу Милице

- Звао ме је Аљоша Ћеранић продуцент и рекао ми је да сам позвана на кастинг и да ће то бити негде после Нове године. Било је питање да ли ћу играти Вању или Милицу, али када сам чула да је Милица боксерка одмах ми је то било инспиративно. Када сам чула ко ће да ми игра маму, тату, ко ће још да игра у серији буквално нисам ништа више питала. На кастингу нисам имала трему, било ми је занимљиво да се играм са тим карактером – испричала је Анита и открила да ће бити снимљена и друга сезона.

Према њеним речима дуго ниеј било породичне серије каква је “У клинчу” која увече окупи све укућане испред телевизије.

- Серија окупља све укућане испред телевизије. Драго ми је много јер сам ја имала те моменте када сам била мала. То је био једини моменат у току дана када се сви скупимо мама, тата, сестра и ја и гледамо “Љубав, навика, паника”. То су били ти моменти где се смејемо сви заједно, пре серије, за време, и после док сумирамо утиске. Драго ми је што смо успели да вратимо те ствари на неки мали начин у породичне домове. 
Да ли је постојао осећај треме када си требала да станеш у кадар са великом Бранком Катић и великим Николом Којом.

- Било је дивно. Бранку сам знала од пре. Када сам је упознала схватила сам колико има дивних особа на које желим да се угледам у овом свету. Она је толико присебна, толико је своја, нема ни трунке неког егоцентризма или слично. Коју нисам знала пре снимања. Једва сам чекала да га упознам. На првој проби ми је деловало некако дистанцирано и строго. Само сам чекала моменат да му се приближим. Када смо имали прво наше заједничко снимање у неком дневном боравку требало је да га испитујем нешто. Капирала сам да константно треба да га испитујем и испитујем, режисер је рекао “стоп”, а Која се окренуо према мени и рекао “мала, ала си ти луда”. Ту сам знала да сам га купила.


Догодила се и анегдота са медијима

- Једном приликом смо се кревељили нешто и слику са Којом сам окачила на Инстаграм. То је рипостовала нека фан страница Николе Која. Сутрадан је то изашло у новинама као “Која коначно јавности показао своју ћерку”. Наслови су били “невероватно колико личе”, “из авиона се види да су отац и ћерка” – испричала је Анита Огњановић за емисију “Викенд на К1”.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas