Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Није предосећао да му се ближи крај": Брат Игора Старовића отворио душу и открио страшне детаље болести фронтмена "Дивљих кестена"

Игор се протекла три месеца борио са тешком болешћу

1653108305_yt.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Певач групе "Дивљи кестени" заувек нас је напустио 17. маја у 56. години живота и то након изгубљене битке против јако тешке болести.

Ова вест растужила је многе јавне личности које су се дирљивим речима опростиле од њега.

Његов брат Борис јавности је открио детаље Игоровог живота, додајући да су сви били оптимистични када је исход певачеве болести у питању.

- Сазнање да нас је Игор напустио био је велики шок за све нас. Стање му је било критично, али смо се до последњег тренутка надали да има шансе да се извуче. Међутим, није било никакве наде. Баш смо у среду били у Клиничком центру, главна сестра нам је рекла да није имао ни промил наде да се извуче. Органи су почели редом да му отказују -  изјавио је Борис за домаће медије, како преноси "Глоссy".

Последња три месеца, Старовић се лечио у Сокобањи.

- Није водио рачуна о себи, олако је схватао све, видело се то и по килажи. Све се то накупило и одразило на срце. Срчана аорта је отишла и ту више није било спаса - отворено је рекао Борис.

Прочитајте још: Лекари су му се за живот борили ПЕТ дана: Откривено од чега је преминуо Игор Старовић, певач групе "Дивљи кестен"

О томе какав је живот певач водио, додао је:

- Игор је био самотњак, живео је тај херметички живот, који мени лично није био јасан. Јако сам био близак са њим. Имао је неке своје ритуале. Затварао се у себе и писао песме. Мислим да је то могло много комерцијалније да прође - изнео је своје запажање.

Борис је признао да су Игору многи замерали што није искористио потенцијал до краја и да је могао више да се бави каријером.

- То смо му сви пребацивали. Нисмо сви талентовани за све, а он је био талентован за писање музике и текстова, али што се тиче тих концерата, заказивања, па и лактања, како је то већ на естради - за то није био. Зато је и прошао на естради тако како је прошао. Али остаће иза њега те песме и та емоција коју је донео. По томе ће га сви заувек памтити - поделио је са јавношћу.

Између осталог, признао је да су га погодили натписи у медијима да је фронтмен познате групе предосећао да му се ближи крај и да то није истина.

- Ми смо се виђали скоро сваки дан, он је долазио у мој фитнес-клуб на Врачару да тренира колико може. Лепо смо причали, није био депресивац, нити је предосећао да ће му у тим годинама бити крај. То је пренаглашено - разјаснио је Борис.

- Звали су многи. Лепе поруке су упутиле Драгана Мирковић, Брена, Драгана Катић, Зорана Павић, која је била и наша рођака - истакао је Борис, додавши да су ка звале многе јавне личности са естраде, али и да се нада да ће многи доћи на гробље Лешће да се последњи пут опросте од Игора.

 - Био је нестварно добар. О њему нема ко да каже ружну реч. Ником се није замерио, био је ван свих естрадних токова. Није се у то уклапао никако - рекао је на крају.

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas