Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Није проговорио ни реч, тад сам сам схватио једну ствар": Сергеј Ћетковић открио детање првог сусрета са Дином Мерлином

Сергеј се присетио својих каријерних почетака и сусрета са Мерлином

1693116311_serh.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Популарни певач Сергеј Ћетковић је један од најомиљенијих извођача годинама у региону, а каријеру није градио на скандалима, већ на хитовима. Песме је писао у срећним и тужним тренуцима живота, ја једна коју је писао у најтежим је песма "Пусти проблеме". Певач се на крају интервјуа осврнуо и на сусрет са Дином Мерлином.

- Песма је написана у тренутку када сам имао неке тешке моменте, неке велике проблеме. Десила се као нека порука самом себи, а ја из дана у дан покушавам да научим нешто од себе и своје песме. Понекад ме то држи сувише кратко и онда се подсећам сваких 7-8 дана - искрено каже Сергеј и додаје:

- Треба славити сваки дан, а проблеме гледати као нешто што је решиво. Када погледам око себе мало и кад видим проблеме који су заиста проблеми, онда човек треба да стави прст на чело и запитати се: “Због чега се ја нервирам и због чега правим себи пресију у животу?”Певач ће следеће године прославити 25 година каријере, али и годишњицу брака са супругом Кристином, са којом је усвојио две ћерке, Лолу и Милу. - У следећу годину треба да уђемо спремни за прославу тих првих 25 година наше заједничке музичке каријере, јер смо публика и ја заједно радили на томе. Нисам водио евиденцију колико се веридби десило на мојим концертима, никада нисмо записали. Било је јако пуно и веридби и просидби. До краја године ко зна колико ће још бити тога - прича Сергеј и открива да није престао да осваја своју супругу иако ће следеће године прославити 25 година брака: - Ја то чиним свакодневно, сваког дана у сваком погледу је освајам, ево већ 25 година. Иза сваког успешног мушкарца стоји успешна жена.

Певача друштвене мреже не занимају и не труди се око њих.

- Најмање се бавим друштвеним мрежама иако је то сад јако актуелно. Трудим се да не гушим људе, али и себе јер кад уђеш у тај мод да си нон стоп актуелан и желиш да поделиш свој приватан живот и личне тренутке са људима, онда схватиш да више немаш приватан живот - каже Ћетковић за емисију “Волим љето” и додаје да је учешће на Евровизији веома битно и велика животна школа за сваког уметника:

- За нас уметнике је то добро искуство, представити себе, своју музику и своју земљу.

Највећа награда му је публика.

- На почетку каријере када чујеш своје име на радију или када видиш себе на телевизији, имаш неке лептириће јер схватиш да си нешто урадио. Аплауз и публика која пева твоје песме и цитира твоје стихове, то је највећа награда - закључује Сергеј Ћетковић.

Кад је започео своју музичку каријеру, срео је певача Дина Мерлина, а овај сусрет га је шокирао.

- Када сам био дете на чувеним музичким маратонима на Правном факултету, тада смо као најмлађа група били ту да отворимо сам музички маратон. Имали смо прилике да седимо са највећим именима, Дином Мерлином, Црвеном јабуком и не знам киме још, ал углавном крем де ла крем што кажу. Ми као клинци смо били ту и гледали у Дина Мерлина као у Бога. Он је седео ту неких сат времена и све време је писао својим колегама да му донесу чашу воде или промене репертоар, углавном није ниједну реч проговорио. Нама је то било чудно, овај човек не прича - прича Сергеј са осмехом на лицу и додаје:

- Схватио сам да се он чува за своје наступе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas