Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Није желео да је призна, а сада пристаје на све: Еди Марфи мора да плаћа МЕЛ Б 35 хиљада долара алиментацију за 15- годишњу ћерку

Певачица је поднела папире, тражећи већу финансијску помоћ од Едија Марфија за издржавање њихове 15-годишње ћерке

1665223473_mel-b-edi-marfi.jpg
Фото: Профимедиа/Yоутубе принтсцреен/ФанСтастиц
Oglas

Славни глумац, пристао је на услове и од сада ће плаћати 35 хиљада долара, што је за 10 хиљада више од досадашње алиментације.

Прочитајте још: Софија Милошевић се у трудноћи угојила 10 килограма: Решила се сваког грама вишка без пуно одрицања, а открива и како

- Износ издржавања детета који је овде одређен је израчунат на основу разумних потреба малолетног детета. Почевши од 1. октобра 2021. године. Тужени ће плаћати 35 хиљада долара месечно.  Издржавање за децу се плаћа банковним трансфером и доспева првог календарског дана у месецу - наводи се у судском решењу.

Међутим, у поднеску се наводи да ће Мел Б бити одговорана за све „додатне“ трошкове.

Ово може укључивати здравствену заштиту, трошкове образовања, здравствено осигурање и ваннаставне активности.

Споразум је "налог о издржавању детета који није у складу са смерницама", што значи да за измену није потребна "материјална промена околности".

Мел Б је први пут поднела папире тражећи додатну алиментацију још у октобру 2020. године, рекавши да су јој се приходи драматично смањили.

Мел је родила Анђела на Марфијев 46. рођендан, 3. априла 2007. Иако у почетку није желео да призна, 22. јуна 2007. године, ДНК тест је потврдио да је Еди Марфи Анђелин отац.

У почетку Марфи није имао контакт са ћерком, јер је оптужио Мел Б да га је преварила за бебу, али се њихов однос драстично променио 2017. године.

Мел је о њиховом разлату проговорила у мемоарима и открила да се захваљујући Марфијевој мајци, Лилијан Линч, Анђела поново спојила са својим татом, као и да сада, њих двоје имају веома близак однос.

Прочитајте још: Бајка за малену принцезу: Мирка Васиљевић и Вујадин Савић прославили први рођендан ћерке (ФОТО)

Марфи има укупно десеторо деце са пет различитих жена, док Мел поред Анђеле има још две ћерке из претходне везе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas