Oglas
· · Komentari: 0

Nije želeo da je prizna, a sada pristaje na sve: Edi Marfi mora da plaća MEL B 35 hiljada dolara alimentaciju za 15- godišnju ćerku

Pevačica je podnela papire, tražeći veću finansijsku pomoć od Edija Marfija za izdržavanje njihove 15-godišnje ćerke

1665223473_mel-b-edi-marfi.jpg
Foto: Profimedia/Youtube printscreen/FanStastic
Oglas

Slavni glumac, pristao je na uslove i od sada će plaćati 35 hiljada dolara, što je za 10 hiljada više od dosadašnje alimentacije.

Pročitajte još: Sofija Milošević se u trudnoći ugojila 10 kilograma: Rešila se svakog grama viška bez puno odricanja, a otkriva i kako

- Iznos izdržavanja deteta koji je ovde određen je izračunat na osnovu razumnih potreba maloletnog deteta. Počevši od 1. oktobra 2021. godine. Tuženi će plaćati 35 hiljada dolara mesečno.  Izdržavanje za decu se plaća bankovnim transferom i dospeva prvog kalendarskog dana u mesecu - navodi se u sudskom rešenju.

Međutim, u podnesku se navodi da će Mel B biti odgovorana za sve „dodatne“ troškove.

Ovo može uključivati zdravstvenu zaštitu, troškove obrazovanja, zdravstveno osiguranje i vannastavne aktivnosti.

Sporazum je "nalog o izdržavanju deteta koji nije u skladu sa smernicama", što znači da za izmenu nije potrebna "materijalna promena okolnosti".

Mel B je prvi put podnela papire tražeći dodatnu alimentaciju još u oktobru 2020. godine, rekavši da su joj se prihodi dramatično smanjili.

Mel je rodila Anđela na Marfijev 46. rođendan, 3. aprila 2007. Iako u početku nije želeo da prizna, 22. juna 2007. godine, DNK test je potvrdio da je Edi Marfi Anđelin otac.

U početku Marfi nije imao kontakt sa ćerkom, jer je optužio Mel B da ga je prevarila za bebu, ali se njihov odnos drastično promenio 2017. godine.

Mel je o njihovom razlatu progovorila u memoarima i otkrila da se zahvaljujući Marfijevoj majci, Lilijan Linč, Anđela ponovo spojila sa svojim tatom, kao i da sada, njih dvoje imaju veoma blizak odnos.

Pročitajte još: Bajka za malenu princezu: Mirka Vasiljević i Vujadin Savić proslavili prvi rođendan ćerke (FOTO)

Marfi ima ukupno desetoro dece sa pet različitih žena, dok Mel pored Anđele ima još dve ćerke iz prethodne veze.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas