Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Никола Јокић уживао на Цецином наступу: Певачица се обратила кошаркашкој легенди - "Наш понос, српски понос"

Кошаркаш ђускао уз Цецине хитове

1692950775_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-TikTok-gajic_jelena.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ТикТок - гајиц_јелена
Oglas

Славни кошаркаш Никола Јокић синоћ се веселио на наступу певачице Светлане Цеце Ражнатовић у једној кафани у Сомбору, а друштво му је правила супруга Наталија.

Они су уживали за све паре, певали углас са певачицом, а Јокића је посебно погодила песма "Неваљала".

У једном тренутку певачица Светлана Цеца Ражнатовић се обратила Јокићу и поздравила га пред пуном кафаном.

 

@гајиц_јелена Јокић изгорео на Цецин хит🃏 #николајокиц #сомбор #градскакафанасомбор #нба #нуггетс #јокер #денвернуггетс ♬ оригинал соунд - Јелена Гајиц

- Господине Јокићу, честитам на освајању прстена. Наш понос, српски понос. Још десет освоји, и доста ти је - рекла је Цеца том приликом, пише Блиц.

Николи су, иначе, многи прилазили током ноћи, у жељи да се упознају или поздраве, па се често руковао са гостима у кафани, те прозборио по коју са њима.

Подсетимо, данас почиње Светско првенство у кошарци, који ће бити одржано у Јапану, Индонезији и на Филипинима. Никола Јокић је отказао наступ за репрезентацију и неће играти на Мундобаскету.

Умор је учинио своје после титуле са Денвером Јокић је био и физички и емотивно испражњен, како рече наш селектор Светислав Пешић. А како би вратио енергију за предстојећу НБА сезону Никола се сјајано забавља на одмору.

На 19. Мундобаскету ће учествовати 32 репрезентације, а СП ће по први пут одржано у три државе. СП ће по први пут у историји бити одржано у Индонезији, а по други пут у Јапану и на Филипинима.

Србија ће на СП играти у групи Б са селекцијама Кине, Порторика и Јужног Судана. Србија ће први меч одиграти у суботу против Кине од 14 часова. У другом мечу првог кола групе Б састаће се Порторико и Јужни Судан.

Друго коло у групи Б на програму је 28. августа, а састају се Кина - Јужни Судан и Порторико - Србија. Последње коло у групи Б је 30. августа, а Србија игра против Јужног Судана, док се у другом мечу састају Кина и Порторико.

Србија ће бити ослабљена на СП, пошто за "орлове" неће играти Никола Јокић, Немања Недовић, Василије Мицић, Никола Калинић, Алексеј Покушевски, Огњен Јарамаз, Урош Трифуновић и Ален Смаилагић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas