Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Николија открила због којих ЕСТЕТСКИХ ЗАХВАТА СЕ КАЈЕ: "Да могу да вратим време то никада не бих урадила" (ВИДЕО)

Певачица је потпуно искрено причала о свим захватима на свом телу

1682148598_mac_26012023_0914.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Популарна певачица Николија Јовановић нема проблем да искрено и потпуно отворено говори о свом приватном животу, а помало јој је досадило што медији често о њој пишу свашта, па је одлучила да отворено говори о томе шта је од естетских корекција радила.

Ипак, ту њеној исповести није крај. Она је желела да подели и своје мишљење о томе шта је то што због чега се каје и што, да може да врати време, никада не би поново урадила.

Она је одлучила да на друштвеној мрежи Тик Ток сними два видеа у којима је потанко објаснила шта је од естетских корекција радила и због чега. Прво је кренула од двадесетих година и прве естетске корекције груди.

- Прва ствар коју сам урадила су груди. Имала сам јако велики комплекс, била сам равна као даска. И даље понекад изгледам да сам равна као даска, па замислите како је онда колико сам тек била равна - отпочела је своје излагање Николија. 

@николијаоффициал Немојте злоупотребити овај видео и коментарисати да ли сам лепа или рузна, то није тема…само сам зелела да поделим са вама како се осецам поводом овога #естетскекорекције #николија ♬ оригинал соунд - николијаоффициал

Потом је објаснила да јој је у двадесетимо годинама то помогло да се осећа добро у свом телу, али и да сада може да врати време никада не би то поново урадила.

- Да могу да вратим време никада не бих поново уградила силиконе, јер мислим да су природне груди најлепше, ма какве оне биле. То је једна од ствари због којих се највише кајем - каже Николија у видеу.

Затим се осврнула на другу корекцију, коју је урадила такође док је била млађа.

- Друга глупост коју сам направила била су уста. Своја дивна, прелепа уста, као клинка, због неке глупе моде која траје и данас, само што су тада филери били трајни, и ја сам тад пре много година ставила метакрил, који се временом изобличио и изгледла сам као патка - била је искрена певачица.

Она је објасила и да је прошле године извадила сав тај вештачки материјал из усана и да им је вратила природан изглед. Како каже, сада има само трајну шмику на њима и то јој се веома свиђа.

Ипак, ту причи није био крај. Објаснила је да јој је жао што је у средњој школи исчупала своје обрве па сада нема на њима крајеве, као и да је због тога ишла на корекцију истих, а то је оно због чега се не каје. 

@николијаоффициал

Парт2.

♬ оригинал соунд - николијаоффициал

- Трећа ствар коју сам урадила је нос. То сам урадила јер сам имала девијацију, није била ствар естетике. Чак кад се погледам нисам видела да ту постоји неки проблем - каже она.

Ипак, додаје да јој је сада нос лепши него раније и да је то једна од корекција због којих се не каје.

- На лицу немам филере, бојим се филера, буквално сам у фазону шта ће се десити кад лице с годинама крене да пада, под силом гравитације, шта би се десило са тим филерима - објашњава Николија.

Она такође каже да има специјалну козметику којом се негује и да редовно посећује свог козметичара који се посвети њеном лицу и њеној кожи и захваљујући којем оно изгледа лепо. 

Последња ствар на коју се певачица осврнула јесу њени зуби.

- Доњи зуби су моји, лепи, природни, горњи зуби су винири, које сам после свега тражила да буду што приближнији доњим и да буду што природнији. Али никада, никада, никада, да могу да вратим време никада не бих урадила винире или тако нешто са природним зубима, а да није само поправка - каже Николија.

Она је признала да осећај са свим тим вештачким стварима у устима никада није исти као са природним зубима и да је то једна велика грешка коју је починила, али да сада нема назад.

Овако је своју искрену причу завршила Николија, а многи пратиоци на друштвеним мрежама су били одушевљени њеном храброшћу да јавно, без устезања објасни шта је то што је кориговала на себи, а још више је поштују што је искрено рекла шта је то што никада више не би урадила. 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas