Oglas
· · Komentari: 0

Nikolija otkrila zbog kojih ESTETSKIH ZAHVATA SE KAJE: "Da mogu da vratim vreme to nikada ne bih uradila" (VIDEO)

Pevačica je potpuno iskreno pričala o svim zahvatima na svom telu

1682148598_mac_26012023_0914.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Popularna pevačica Nikolija Jovanović nema problem da iskreno i potpuno otvoreno govori o svom privatnom životu, a pomalo joj je dosadilo što mediji često o njoj pišu svašta, pa je odlučila da otvoreno govori o tome šta je od estetskih korekcija radila.

Ipak, tu njenoj ispovesti nije kraj. Ona je želela da podeli i svoje mišljenje o tome šta je to što zbog čega se kaje i što, da može da vrati vreme, nikada ne bi ponovo uradila.

Ona je odlučila da na društvenoj mreži Tik Tok snimi dva videa u kojima je potanko objasnila šta je od estetskih korekcija radila i zbog čega. Prvo je krenula od dvadesetih godina i prve estetske korekcije grudi.

- Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam jako veliki kompleks, bila sam ravna kao daska. I dalje ponekad izgledam da sam ravna kao daska, pa zamislite kako je onda koliko sam tek bila ravna - otpočela je svoje izlaganje Nikolija. 

@nikolijaofficial Nemojte zloupotrebiti ovaj video i komentarisati da li sam lepa ili ruzna, to nije tema…samo sam zelela da podelim sa vama kako se osecam povodom ovoga #estetskekorekcije #nikolija ♬ original sound - nikolijaofficial

Potom je objasnila da joj je u dvadesetimo godinama to pomoglo da se oseća dobro u svom telu, ali i da sada može da vrati vreme nikada ne bi to ponovo uradila.

- Da mogu da vratim vreme nikada ne bih ponovo ugradila silikone, jer mislim da su prirodne grudi najlepše, ma kakve one bile. To je jedna od stvari zbog kojih se najviše kajem - kaže Nikolija u videu.

Zatim se osvrnula na drugu korekciju, koju je uradila takođe dok je bila mlađa.

- Druga glupost koju sam napravila bila su usta. Svoja divna, prelepa usta, kao klinka, zbog neke glupe mode koja traje i danas, samo što su tada fileri bili trajni, i ja sam tad pre mnogo godina stavila metakril, koji se vremenom izobličio i izgledla sam kao patka - bila je iskrena pevačica.

Ona je objasila i da je prošle godine izvadila sav taj veštački materijal iz usana i da im je vratila prirodan izgled. Kako kaže, sada ima samo trajnu šmiku na njima i to joj se veoma sviđa.

Ipak, tu priči nije bio kraj. Objasnila je da joj je žao što je u srednjoj školi isčupala svoje obrve pa sada nema na njima krajeve, kao i da je zbog toga išla na korekciju istih, a to je ono zbog čega se ne kaje. 

@nikolijaofficial

Part2.

♬ original sound - nikolijaofficial

- Treća stvar koju sam uradila je nos. To sam uradila jer sam imala devijaciju, nije bila stvar estetike. Čak kad se pogledam nisam videla da tu postoji neki problem - kaže ona.

Ipak, dodaje da joj je sada nos lepši nego ranije i da je to jedna od korekcija zbog kojih se ne kaje.

- Na licu nemam filere, bojim se filera, bukvalno sam u fazonu šta će se desiti kad lice s godinama krene da pada, pod silom gravitacije, šta bi se desilo sa tim filerima - objašnjava Nikolija.

Ona takođe kaže da ima specijalnu kozmetiku kojom se neguje i da redovno posećuje svog kozmetičara koji se posveti njenom licu i njenoj koži i zahvaljujući kojem ono izgleda lepo. 

Poslednja stvar na koju se pevačica osvrnula jesu njeni zubi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

- Donji zubi su moji, lepi, prirodni, gornji zubi su viniri, koje sam posle svega tražila da budu što približniji donjim i da budu što prirodniji. Ali nikada, nikada, nikada, da mogu da vratim vreme nikada ne bih uradila vinire ili tako nešto sa prirodnim zubima, a da nije samo popravka - kaže Nikolija.

Ona je priznala da osećaj sa svim tim veštačkim stvarima u ustima nikada nije isti kao sa prirodnim zubima i da je to jedna velika greška koju je počinila, ali da sada nema nazad.

Ovako je svoju iskrenu priču završila Nikolija, a mnogi pratioci na društvenim mrežama su bili oduševljeni njenom hrabrošću da javno, bez ustezanja objasni šta je to što je korigovala na sebi, a još više je poštuju što je iskreno rekla šta je to što nikada više ne bi uradila. 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas