Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УСКРШЊИ ИНТЕРВЈУ

Донела СРБИЈИ најлепшу ПОБЕДУ, а сада за "Магазин" открива: Николина Баљак - како изгледа мој Ускрс у Турској

Николина Баљак је победила у Либану, на такмичењу за Мис Европе, и том приликом истакла да јој је драго што је Србију представила на достојан начин

1650540279_pjimage---2022-04-21T132429.575.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/николина_баљак
Oglas

Наша мисица живи и ради у Турској, па смо поразговарали са њом о томе како тамо изгледа обележавање Ускрса, да ли јој недостаје дом, и како изгледа њено ускршње јутро.

1. Шта за вас представља Ускрс? И како ћете га провести ове године?

- Ускрс је један од најрадоснијих празника, и сваке године се веома радујем, тај дан волим да проведем у кругу најближих, породице и пријатеља. Иако живим у Турској, трудим се да увек поштујем нашу традицију везану за празнике, и то ме чини заиста срећном.

2. Да ли Вам недостаје домовина и породична прослава Ускрса?

- Наравно, веома ми недостаје домовина, и породична прослава Ускрса. И празника уопште. Тако да се заиста трудим да дођем неколико пута годишње.

3. Обзиром да живите у страној земљи, како тамо изгледа обележавање Ускрса? Какви су њихови обичаји, и како прихватају нашу традицију везано за овај празник?

- Иако живим у Турској где се не обележава Ускрс ја сваке године фарбам јаја, то је један од најлепших и најрадоснијих српских обичаја и заиста волим да испоштујем Ускрс где год да се налазим и радо посећујем прелепе православне цркве у Истанбулу за време празника.

4. Имате ли у скорије време, планове везано за Србију?

- Планирам долазак наравно, ако не сад за празнике, онда веома ускоро.

5. Кажите нам какав је ваш стајлинг за време празника?

- Мој стајлинг за време празника углавном се своди на ведре боје. Баш у духу празника, уз лепо расположење.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

6. Како изгледа ваше ускршње јутро?

- Моје ускршње јутро почиње раним устајањем и позитивном енергијом, а офарбана шарена јаја су обавезна на трпези.

7. Шта бисте пожелели читаоцима "Магазина" за Ускрс?

-Свим читаоцима "Магазина" желим срећне ускршње празнике да их у миру, весељу, љубави проведете уз своје најближе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas