Oglas
· · Komentari: 0
USKRŠNJI INTERVJU

Donela SRBIJI najlepšu POBEDU, a sada za "Magazin" otkriva: Nikolina Baljak - kako izgleda moj Uskrs u Turskoj

Nikolina Baljak je pobedila u Libanu, na takmičenju za Mis Evrope, i tom prilikom istakla da joj je drago što je Srbiju predstavila na dostojan način

1650540279_pjimage---2022-04-21T132429.575.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/nikolina_baljak
Oglas

Naša misica živi i radi u Turskoj, pa smo porazgovarali sa njom o tome kako tamo izgleda obeležavanje Uskrsa, da li joj nedostaje dom, i kako izgleda njeno uskršnje jutro.

1. Šta za vas predstavlja Uskrs? I kako ćete ga provesti ove godine?

- Uskrs je jedan od najradosnijih praznika, i svake godine se veoma radujem, taj dan volim da provedem u krugu najbližih, porodice i prijatelja. Iako živim u Turskoj, trudim se da uvek poštujem našu tradiciju vezanu za praznike, i to me čini zaista srećnom.

2. Da li Vam nedostaje domovina i porodična proslava Uskrsa?

- Naravno, veoma mi nedostaje domovina, i porodična proslava Uskrsa. I praznika uopšte. Tako da se zaista trudim da dođem nekoliko puta godišnje.

3. Obzirom da živite u stranoj zemlji, kako tamo izgleda obeležavanje Uskrsa? Kakvi su njihovi običaji, i kako prihvataju našu tradiciju vezano za ovaj praznik?

- Iako živim u Turskoj gde se ne obeležava Uskrs ja svake godine farbam jaja, to je jedan od najlepših i najradosnijih srpskih običaja i zaista volim da ispoštujem Uskrs gde god da se nalazim i rado posećujem prelepe pravoslavne crkve u Istanbulu za vreme praznika.

4. Imate li u skorije vreme, planove vezano za Srbiju?

- Planiram dolazak naravno, ako ne sad za praznike, onda veoma uskoro.

5. Kažite nam kakav je vaš stajling za vreme praznika?

- Moj stajling za vreme praznika uglavnom se svodi na vedre boje. Baš u duhu praznika, uz lepo raspoloženje.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji

6. Kako izgleda vaše uskršnje jutro?

- Moje uskršnje jutro počinje ranim ustajanjem i pozitivnom energijom, a ofarbana šarena jaja su obavezna na trpezi.

7. Šta biste poželeli čitaocima "Magazina" za Uskrs?

-Svim čitaocima "Magazina" želim srećne uskršnje praznike da ih u miru, veselju, ljubavi provedete uz svoje najbliže.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas