· · Коментари: 0

Нина Јанковић одбила улогу да не би са МУЖЕВЉЕВИМ БРАТОМ снимала ИНТИМНЕ СЦЕНЕ: Реч је о познатом глумцу

Лепа глумица недавно је открила мање познат детаљ из каријере

1654511463_ninica2.jpg

Нина је једна од наших најлепших глумица која иза себе већ има неколико запажених улога. Публика највише памти њену улогу Валерије у остварењу "Монтевидео, Бог те видео".

Већ 12 година у складном је браку са Матејом Дичићем са којим има четворогодишњег сина Вукашина и једногодишњу ћерку Иванку.

Јавности је мало познато да је њен муж у крвном сродству са познатим глумцем Миодрагом Драгичевићем!

Приликом снимања серије "Чизмаши", Нини је понуђена улога која је подразумевала снимање интимних сцена са Миодрагом. Међутим, она је ту улогу одбила.

- Миши је та улога у "Чизмашима" била прва улога. Никад не знаш како ће људи да реагују на такве интимне сцене. Нисам хтела да му одмажем, а сигурно ни њему не би било пријатно. Можда би сад било другачије. Њега знам још од основне школе, ипак је, пре свега, брат мог мужа. Њему је то било тад беспотребно, на крају, то није ни изгледало као што је писало у сценарију. Нисам желела да се он осећа непријатно на снимању своје прве велике улоге. Посаветовала сам се и са својим мужем Матејом и обоје смо дошли до закључка да ми то није потребно. Наслови као што су "Био са снајком у кревету" или "Вреле сцене са снајком" сигурно би се појавили у медијима, а то је беспотребно, посебно што је Миодраг био јако млад када је добио ту улогу, коју је одиграо феноменално - објаснила је глумица у емисији "Сценирање" на Курир телевизији.

Прочитајте још: Огласила се Џејла Рамовић након операције: Решила вишегодишњи проблем (ФОТО)

Како је Миодраг рођени брат глумице Тамаре Драгичевић, Нина је пре своје удаје једном приликом изјавила:

-Тамара и ја ћемо се ородити! То је заиста лепо, с обзиром на то да смо и колегинице и да се дуго познајемо - преноси "Глоссy".

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.