Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

'' НИСАМ БИЛА ДОБРО'': Кара Делевињ отворила душу о паклу зависности кроз који је прошла (ФОТО)

Њене узнемирујуће фотографије забринуле су многе

1678457386_Kara-naslovna-Profimedia.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Једна од најпознатијих модела на свету, Кара Делевињ (30) изгледала је непрепознатљиво на фотографијама пре пар месеци, након музичког фестивала ''Бурнинг ман''. Боса, рашчупане косе и избезумљеног израза лица, Кара није била ни налик прелепој девојци, која је заштитно лице многих модних кампања. Свет је био шокиран оним што је видео, а многи су се плашили да ће Кара трагично завршити...

Фото: Профимедиа

Након проласка кроз период рехабилитације, Кара је сада спремна да исприча шта се заиста десило, па је своје искуство поделила за Вогуе. Како се у магазину наводи, Делевињ је описала да су јој застрашујуће папараци фотографије, настале прошлог септембра, донеле ''преплављујућ осећај срамоте и ургентан позив да се удаљи од недозвољених супстанци и алкохола, који су јој дуго представљали бег од реалности, те да се суочила са личним демонима од којих је бежала''.

Делевињ, која је однедавно упловила и углумачке воде, присетила се у интервјуу да се у том тренутку тек вратила са фестивала, говорећи да није спавала и да ''није била добро''.

Кара је овом приликом признала:

'' Слама ми срце то што сам мислила да се само лудо проводим, али у једном тренутку сам помислила- Ок, не изгледам добро. Знате, некада вам је потребан шамар реалности, па су на неки начин те слике биле нешто на чему могу бити захвална'', закључила је.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas