· · Komentari: 0

'' NISAM BILA DOBRO'': Kara Delevinj otvorila dušu o paklu zavisnosti kroz koji je prošla (FOTO)

NJene uznemirujuće fotografije zabrinule su mnoge

1678457386_Kara-naslovna-Profimedia.jpg
Photo: Profimedia

Jedna od najpoznatijih modela na svetu, Kara Delevinj (30) izgledala je neprepoznatljivo na fotografijama pre par meseci, nakon muzičkog festivala ''Burning man''. Bosa, raščupane kose i izbezumljenog izraza lica, Kara nije bila ni nalik prelepoj devojci, koja je zaštitno lice mnogih modnih kampanja. Svet je bio šokiran onim što je video, a mnogi su se plašili da će Kara tragično završiti...

Foto: Profimedia

Nakon prolaska kroz period rehabilitacije, Kara je sada spremna da ispriča šta se zaista desilo, pa je svoje iskustvo podelila za Vogue. Kako se u magazinu navodi, Delevinj je opisala da su joj zastrašujuće paparaci fotografije, nastale prošlog septembra, donele ''preplavljujuć osećaj sramote i urgentan poziv da se udalji od nedozvoljenih supstanci i alkohola, koji su joj dugo predstavljali beg od realnosti, te da se suočila sa ličnim demonima od kojih je bežala''.

Delevinj, koja je odnedavno uplovila i uglumačke vode, prisetila se u intervjuu da se u tom trenutku tek vratila sa festivala, govoreći da nije spavala i da ''nije bila dobro''.

Kara je ovom prilikom priznala:

'' Slama mi srce to što sam mislila da se samo ludo provodim, ali u jednom trenutku sam pomislila- Ok, ne izgledam dobro. Znate, nekada vam je potreban šamar realnosti, pa su na neki način te slike bile nešto na čemu mogu biti zahvalna'', zaključila je.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.