Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УДАЈЕ СЕ ЈЕЛЕНА ГАВРИЛОВИЋ - НЕСПРЕМНА: "И њу и мене виде као хладну и окрутну принцезу - није тако"

Јелена Гавриловић се недавно верила али није још почела да се припрема за венчање

1713277947_Jelena-Gvrilovic-.jpg
Пхото: Наташа Тутњевић, схуттерстоцк
Oglas

Глумица Јелена Гавриловић недавно се верила и ускоро ће рећи "да" партнеру Дарију који се медијски не експонира. Међутим, иако се свадба опасно приближава, она од посла не стиже да се бави припремама за "луди камен".

Јелена се спрема за нови концертни спектакл "Дизни концерт: чаробна музика из филмова" који ће се одржати 12. маја у "МТС дворани" од 16.30. Како каже глумица у разговору за "Вечерње новости", време је за "праву музику за децу" у којој тумачи лик принцезе Елзе. А за припреме свечаности када ће она бити принцеза и свом принцу рећи "да" - има времена.

Ко вам је омиљена Дизни принцеза и зашто?

- Сада ми је омиљена Елза, али када сам одрастала то је дефинитивно била Мала сирена.

Да ли се поистовећујете са Елзом?

- И да и не. Елзу, баш као и мене, доживљавају као једну хладну и окрутну принцезу. Слично је и са мном, а заправо нисмо такве ни ја ни Елза.

Ко вам је био узор?

- Увек су ми узор били људи из мог окружења: мама, деда, тата.

Како теку припреме за венчање и да ли вам је Елза у било чему послужила као инспирација?

- Ко је рекао да се ја припремам? (смех) Искрено, нисам ни почела са припремама. Не верујем да ће ми Елза бити инспирација пошто нисам планирала да доведем ирвасе и да будем у плавом. Венчање је један потпуно другачији, интиман моменат. Нисам још дошла до тога, толико радим. Мораћу да се зауставим када буду били празници па да размислим шта бих могла - рекла је Јелена за "Вечерње новости".

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas