Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нисам спавао сат времена": Овогодишњи представник Србије на Евровизији открио - "Добио сам подршку људи из иностранства" (ФОТО)

Луцк Блацк открио је да није размишљао о победи

1678010016_foto-ATA-images-Luck-Black.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Србију ће на овогодишњем такмичењу за Песму Евровизије у Ливерпулу представљати Луке Блацк са песмом "Само ми се спава".

Победничку статуу му је уручила Ана Ђурић Коснтракта, прошлогодишња представница на Евровизији, а Лука је сада открио и шта му је поручила након доделе.

- Са Констрактом сам се изгрлио на сцени, тада ми је доста тога поручила. Рекла је да се радујем путовању, да се много забавим, да се смирим, зезам и вредно радим. Звацу је сигурно за још савета јер морам да задржим на сцени ту "њену" мирноћу, а да опет будем дивљи - рекао је Лука након синоћне победе.

Гостовао је у "Јутарњем програму" РТС-а, а том приликом је открио да је спавао само сат времена од синоћне победе:

- Спавао сам само сат времена, боље да нисам спавао, него овако - изјавио је приликом гостовања,  па додао:

- Много сам срећан због свега што се десило јуче и и даље нисам свестан и не могу да дам неку реакцију адекватну. Делујем као да ми је свеједно, али сам, у ствари, остварио један велики сан. Мислим да је права формула била та што сам одлучио да се само зезам и опустим на сцени.

Када је прошао у финале, није размишљао о победи, већ о томе како да се смири:

Фото: Д. Цакић

- Само сам био у фокусу да се смирим. Била ми је довољна част што сам био изабран да будем у првом полуфиналу, нисам уопште размишљао о даљем котирању. Чуо сам се прво са татом, јер ми је он највећа подршка. После и моји блиски пријатељи. Тридесеторо нас је прославило и одмах крећу припреме за "Евровизију". Песма је настала на енглеском, али мени се много више свиђа на српском, ипак отворен сам за све.

Открио је и како су људи из иностранства реаговали на његову нумеру:

- Ја мислим да ће се песма допасти и оно што сам видео од људи из иностранства сви су ми дали подршку и проналазили су се у песми - истакао је млади уметник.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas