Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ниси више сам себи најбитнији, имаш некога за кога живиш": Марија Микић искрено о РОДИТЕЉСТВУ и неуспелим трудноћама

Певачица је имала потешкоће да остане у другом стању, али је ипак успела да роди предивну девојчицу Ђурђу

1664362426_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-wwwmarijamikiccom.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - wwwмаријамикиццом
Oglas

Марија Микић недавно је постала мама девојчице којој су њен емотивни партнер Јован и она дали име Ђурђа, а иако на њеним фотографијама на друштвеним мрежама све делује идилично, певачица је сада открила да јој је било веома тешко да добије ћерку.

Популарна певачица и њен невенчани супруг уживају у родитељству и у потпуности су се посветили ћеркици. А Марија је сада открила колико јој је било тешко да одржи трудноћу, као и да је управо због чињенице да је у томе успела, њена ћеркица и добила име Ђурђа.

Микићева је најпре открила да сада много више води рачуна о свему, па и о томе да се здраво храни:

- Истог трена када и Ђурђа родило се онај осећај о коме сви причају. Ниси више сам себи најбитнији, имаш некога за кога живиш. Раније сам се стално са другарицом подвргавала разним третманима, пила таблете за мршављење, а сада сам по том питању пажљива и стално се питам шта ако ми се нешто догоди, ипак једно биће зависи од мене. Много је одговорности дошло са мајчинством. Ђурђа је иначе велики мали цар који иако има непуна три месеца већ спава целу ноћ - испричала је Марија.

Прочитајте још: ОВА глумица је у бутику случајно срела Емира Кустурицу и од тада јој се живот потпуно променио

У мору модерних имена за које се родитељи све чешће одлучују, Марија и њен супруг изабрали су Ђурђа, што је многе одушевило, а прави разлог решила је тек сада да открије.

- Будући да сам због тромбофолије имала проблема око одржавања трудноће, три спонтана су претходила Ђурђином рођењу, када сам четврти пут остала у другом стању и када се трудноћа задржала дуже него обично, Јоца је у неком тренутку од радости прокоментарисао "Опа, Ђурђа!" и то име се задржало. Никада нисмо причали о неком другом - открила је певачица.

 

Свака новопечена мама се нада подршци јаче половина око одгајања бебе, а Марија Микић може рећи да је по том питању срећна жена те је открила у којој мери је њен невенчани супруг Јоца активан око мезимице.

- С обзиром на то да он већ има сина од седам година, Вука, одгајање деце му није страно и једнако учествује. Истини за вољу, ја сам била та која је у почетку одбијала помоћ јер сам желела све сама да радим. Сматрала сам да је то дете моје и да ја треба да сам у сваком тренутку ту уз њега, да сам га родила себи и да није у реду да од других тражим услуге. То је трајало све до једног дана када је моја мама преспавала код нас, а ја се уз њен допринос наспавала - истакла је Микићева за Информер.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas