Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Његов отац био је чувени кошаркаш и пријатељ Оливера Драгојевића: Овако изгледају родитељи Петра Граша (ФОТО)

Чувени певач потиче из угледне сплитске породиеце

1666700778_petar_graso_08042022_0035.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Познати певач Петар Грашо је одувек привлачио пажњу јавности, а највише након раскида са Данијелом Мартиновић.

Петар Грашо је дећ деценијама на сцени и изградио је успешну каријеру, а многе је изненадио његов раскид са колегиницом Данијелом Мартиновић након 24 године везе.

Након тога, Грашо је оженио младу Хану Хуљић са којом је недавно добио и ћеркицу Албу, а о Данијели више никада није јавно говорио. Међутим, поред тога, оно што је у мало мањој мери увек занимало људе јесте ко су родитељи Петра Граша?

Прочитајте још: Показала перфектне ноге у СЕДМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Ово може само ЛЕПА БРЕНА (ФОТО)

Познато је да он потиче из угледне сплитске породице, али се његови родитељи не појављују често у јавности. Последњи пут су виђени на свадби.

Петров отац Зоран је некада био успешан кошаркаш, играо је за чувену Југопластику, са којом је постао вицешампион Купа европских првака, а касније је био тренер. Ипак, поред спорта, волео је угоститељство, па се на крају ту и скрасио и почетком деведесетих отворио један елитни ресторан.

Прочитајте још: Јована Јеремић данас пуни 32 године: Поред БРОЈНИХ честитки, водитељка се обратила и сама себи - "Док је теби тебе, ти се не секирај"

Зоран је познат и по пријатељству са Оливером Драгојевићем, који је имао велики утицај на Петрову каријеру, имао је само 16 година када је за славног певача написао песму „Богиња“. Оливер га је касније препоручио групи „Магазин“, која је тражила клавијатуристу, и тако је почело његово пријатељство са Тончијем Хуљићем, али и са Данијелом Мартиновић, тадашњом певачицом бенда.

Мајка Сњежана се никада није појављивала у медијима и увек је била посвећена породици. Иначе, Петар има и млађу сестру Бугу, која ужива у браку са кошаркашем Леоном Радошевићем.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas