Oglas
· · Komentari: 0

NJegov otac bio je čuveni košarkaš i prijatelj Olivera Dragojevića: Ovako izgledaju roditelji Petra Graša (FOTO)

Čuveni pevač potiče iz ugledne splitske porodiece

1666700778_petar_graso_08042022_0035.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Poznati pevač Petar Grašo je oduvek privlačio pažnju javnosti, a najviše nakon raskida sa Danijelom Martinović.

Petar Grašo je deć decenijama na sceni i izgradio je uspešnu karijeru, a mnoge je iznenadio njegov raskid sa koleginicom Danijelom Martinović nakon 24 godine veze.

Nakon toga, Grašo je oženio mladu Hanu Huljić sa kojom je nedavno dobio i ćerkicu Albu, a o Danijeli više nikada nije javno govorio. Međutim, pored toga, ono što je u malo manjoj meri uvek zanimalo ljude jeste ko su roditelji Petra Graša?

Pročitajte još: Pokazala perfektne noge u SEDMOJ DECENIJI: Ovo može samo LEPA BRENA (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Poznato je da on potiče iz ugledne splitske porodice, ali se njegovi roditelji ne pojavljuju često u javnosti. Poslednji put su viđeni na svadbi.

Petrov otac Zoran je nekada bio uspešan košarkaš, igrao je za čuvenu Jugoplastiku, sa kojom je postao vicešampion Kupa evropskih prvaka, a kasnije je bio trener. Ipak, pored sporta, voleo je ugostiteljstvo, pa se na kraju tu i skrasio i početkom devedesetih otvorio jedan elitni restoran.

Pročitajte još: Jovana Jeremić danas puni 32 godine: Pored BROJNIH čestitki, voditeljka se obratila i sama sebi - "Dok je tebi tebe, ti se ne sekiraj"

Zoran je poznat i po prijateljstvu sa Oliverom Dragojevićem, koji je imao veliki uticaj na Petrovu karijeru, imao je samo 16 godina kada je za slavnog pevača napisao pesmu „Boginja“. Oliver ga je kasnije preporučio grupi „Magazin“, koja je tražila klavijaturistu, i tako je počelo njegovo prijateljstvo sa Tončijem Huljićem, ali i sa Danijelom Martinović, tadašnjom pevačicom benda.

Majka Snježana se nikada nije pojavljivala u medijima i uvek je bila posvećena porodici. Inače, Petar ima i mlađu sestru Bugu, koja uživa u braku sa košarkašem Leonom Radoševićem.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas