Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

"Његова смрт ме много погодила": Сека Саблић проговорила о губитку колега

Глумица веома емотивно преживљава губутке колега

1614858892_seka-sablic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Јелисавета Сека Саблић, веома тешко подноси смрт колега, а највише је погодила смрт Маринка Маџгаља, који је преминуо у 38. години од рака панкреаса.  

Прочитајте још: Верују ли познати у ванземаљце: Бора Чорба има чак и поруку за њих, а Ђоле Ђогани је ПОБЕДНИК анкете!

Такође је додала да често помисли и на своје кумове, Милену Дравић и Драгана Николића:

– Немам личних губитака, хвала Богу. Због ситуације и друштва које стоји у месту, често се осећам као губитница. Све више мислим на Гагу и Милену. Сто пута у некој ситуацији ми падну на памет и кажем: “Боже, шта би они сада рекли”, посебно у мору ових превара и лажи у којима живимо. Поготово Милена, која је увек мало претеривала, сетим се њених коментара па се онда насмејем, јер је она одувек била неодољива и шармантна. Много ми недостају. Свачији одлазак је велики губитак. Трудим се да смрт примам као део реалности, коју тешко могу да прихватим кад је у питању млад човек - рекла је Сека и додала:

Прочитајте још: Не личе превише, а не зна се која је лепша: Овако изгледа рођена сестра Емине Јаховић (ФОТО)

- Сећам се колико сам плакала кад је отишао Маринко Маџгаљ. Иако је он далеко од моје генерације и нисам имала неке посебне блискости са њим, много ме је погодило. У Атељеу 212 на комеморацији пуштали су филм о њему. На том екрану био је као нека беба која почиње и пред којом је био живот - закључила је славна глумица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas