Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ПОСЛЕДЊЕ МЕСТО

Њему НИКО НИЈЕ ХТЕО ДА ДА ГЛАС: Малик Харис је НАЈВЕЋИ ГУБИТНИК Евровизије 2022 (ВИДЕО)

Немачку је на Песми Евровизије 2022. представљао Малик Харис. Млада звезда већ више од деценије пише песме на гитари, али то није било довољно да задиви публику и жири ове године

1652608691_profimedia-0691383771.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Представник Немачке, Малик Харис, синоћ је имао најгору такмичарску ноћ. Он је понео неславну титулу последњег, са само 6 освојених поена и то од публике. Жири младом певачи није доделио ни један једини поен. Како је гласање одмицало, на лицу му се видно приметило незадовољство. 

Наступио је са песмом "Rockstars" и током полуфинала су сви били одушевљени његовим наступом, а шта се десило у међувремену, остаје нам да нагађамо.

Ко је Малик Харис?

Рођен је у Ландсбергу на Леху, Немачка  27. августа 1997. године. Његов отац је Рики Харис, амерички ТВ водитељ и глумац са седиштем у Немачкој, који је био најпознатији по улогама у филмовима Наркоман и Сви мрзе Криса.

Прочитајте још: ОВЕ земље нису дале Констракти НИЈЕДАН ПОЕН! "Када сам видела гласове жирија, мислила сам да ово не пролази"

Харис је почео да се бави музиком када је имао само 13 година и правио песме уз гитару.

Има преко 1,5 милиона месечно слушалаца на Спотифају и први је немачко-амерички уметник који је провео више од недељу дана на билборду на Тајмс скверу у Њујорку.

Његови први синглови, "Say The Name" (2018) и "Welcome to the Rumble" (2019), били су хитови на немачкој листи емитовања, што је довело до соло турнеје у мају 2019.

Млада звезда је подржавала међународне извођаче, укључујући Џејмса Бланта , Алекса Клера, Џеремија Лупса, Тома Одела и ЛП.

Он се такмичио у Немачкој  да би постао представник земље за такмичење. 4. марта 2022. године, Харис је проглашен за победника, који је повео са импресивном разликом од 23 поена.

Немачка на Евровизији

Немачка је два пута победила на Евровизији, 1982. и 2010. године.

Прочитајте још: ТАМНА СТРАНА ЕВРОВИЗИЈЕ: Највећи СКАНДАЛИ који су обележили чувено такмичење (ФОТО)

1982. Немачка је први пут победила на такмичењу у Харогатеу са Никол Зајберт која је певала песму "Ein bißchen Frieden" (Мали мир).

Друга победа Немачке стигла је 28 година касније на такмичењу у Ослу 2010, када је Лена Мајер-Ландрут победила са "Satellite".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas