Oglas
· · Komentari: 1
POSLEDNJE MESTO

NJemu NIKO NIJE HTEO DA DA GLAS: Malik Haris je NAJVEĆI GUBITNIK Evrovizije 2022 (VIDEO)

Nemačku je na Pesmi Evrovizije 2022. predstavljao Malik Haris. Mlada zvezda već više od decenije piše pesme na gitari, ali to nije bilo dovoljno da zadivi publiku i žiri ove godine

1652608691_profimedia-0691383771.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Predstavnik Nemačke, Malik Haris, sinoć je imao najgoru takmičarsku noć. On je poneo neslavnu titulu poslednjeg, sa samo 6 osvojenih poena i to od publike. Žiri mladom pevači nije dodelio ni jedan jedini poen. Kako je glasanje odmicalo, na licu mu se vidno primetilo nezadovoljstvo. 

Nastupio je sa pesmom "Rockstars" i tokom polufinala su svi bili oduševljeni njegovim nastupom, a šta se desilo u međuvremenu, ostaje nam da nagađamo.

Ko je Malik Haris?

Rođen je u Landsbergu na Lehu, Nemačka  27. avgusta 1997. godine. NJegov otac je Riki Haris, američki TV voditelj i glumac sa sedištem u Nemačkoj, koji je bio najpoznatiji po ulogama u filmovima Narkoman i Svi mrze Krisa.

Pročitajte još: OVE zemlje nisu dale Konstrakti NIJEDAN POEN! "Kada sam videla glasove žirija, mislila sam da ovo ne prolazi"

Haris je počeo da se bavi muzikom kada je imao samo 13 godina i pravio pesme uz gitaru.

Ima preko 1,5 miliona mesečno slušalaca na Spotifaju i prvi je nemačko-američki umetnik koji je proveo više od nedelju dana na bilbordu na Tajms skveru u NJujorku.

NJegovi prvi singlovi, "Say The Name" (2018) i "Welcome to the Rumble" (2019), bili su hitovi na nemačkoj listi emitovanja, što je dovelo do solo turneje u maju 2019.

Mlada zvezda je podržavala međunarodne izvođače, uključujući Džejmsa Blanta , Aleksa Klera, Džeremija Lupsa, Toma Odela i LP.

On se takmičio u Nemačkoj  da bi postao predstavnik zemlje za takmičenje. 4. marta 2022. godine, Haris je proglašen za pobednika, koji je poveo sa impresivnom razlikom od 23 poena.

Nemačka na Evroviziji

Nemačka je dva puta pobedila na Evroviziji, 1982. i 2010. godine.

Pročitajte još: TAMNA STRANA EVROVIZIJE: Najveći SKANDALI koji su obeležili čuveno takmičenje (FOTO)

1982. Nemačka je prvi put pobedila na takmičenju u Harogateu sa Nikol Zajbert koja je pevala pesmu "Ein bißchen Frieden" (Mali mir).

Druga pobeda Nemačke stigla je 28 godina kasnije na takmičenju u Oslu 2010, kada je Lena Majer-Landrut pobedila sa "Satellite".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas