Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њена смрт остала је мистерија: Чувена лепотица умрла је након наводног силовања, а за све је оптужен овај човек

Лепотица је преминула након наводног силовања

1670231058_virdzinija-rejp-profimedia.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чувена глумица и манекенка суочила се са несносим боловима пре него што је преминула, након чега су се појавиле невероватне оптужбе што је покренуло велики скандал.

Прочитајте још: КАДА НОВАЦ НЕ МОЖЕ ДА КУПИ СРЕЋУ: Атина Оназис- муж је бесомучно варао, смрт драге особе никада није преболела, многе трагедије обележиле су њен живот (ФОТО)

Холивуд још увек памти глумца и комичара, Роска Арбакла познатијег као Фети (Дебељко). Његов специфични хумор обележио је почетак двадесетих година прошлог века. Једно време био је ментор Чарлија Чаплина, док је такође открио велика глумачка имена. Великим ангажовањима дошао је до најплаћенијег глумца на планети, 1921. године.

Росково познанство са тада атрактивном манекенком, Вирџинијом Рејп коштало га је угледа. Вирџинијин живот није био тако безбрижан и леп, а недостатак среће заувек ју је пратио.

Рођена је као ванбрачно дете, које је отац одбацио, док јој је мајка преминула кад је имала само 11 година. Затим се преселила код баке, те су почели њени бродоломи.

 

Пре 16. године чак два пута је абортирала, а нешто касније родила је ванбрачно дете које је дала на усвајање. Међутим, почела је успешно да гради своју каријеру, те је као глумица заиграла у неколико успешних филмова. Улоге су почеле да се ничу, а започела је и везу с продеунтом Хенријем Лерманом, који јој је значајно помогао у каријери.

Роско Арбакл и Вирџинија Рејп упознали су се на снимању филма "Његова брачна ноћ", а кључни сусрет догодио се петог септембра 1921. године, када је најпознатији комичар на свету организовао журку у соби бр. 1219 хотела Ст. Францис у Сан Франциску. Журка је била препуна славних лепотица, међу којим се нашла и млада манекенка и глумица Вирџинија Рејп.

Међутим, ствар је кренула по злу када јој је у једном тренутку вечери позлило. Хитно је позван хотелски лекар, који је утврдио да се тридесетогодишњакиња отровала алкохолом, прописао јој морфијум како би се решила болова и препоручио јој да лежи код куће.

Ипак, два дана касније, Вирџинија је хоспитализована услед погоршања стања. Тада је клупко почело да се одмотава. Њена пријатељица Бамбина Мод Делмонт рекла је лекарима да је Арбакл силовао Рејпову.

Вирџинија је детаљно прегледана, а у извештају нема детаља који указују на силовање. Манекенка и глумица преминула је након два дана, а аутопсија је показала да је узрок смрти компликација изазвана напукнућем бешике.

 

Њена смрт покренула је бројне спекулације, од тога да је преминула услед последица нелегалног абортуса до тога да је за све крив алкохол.

Роско Арбакл ухапшен је убрзо због убиства, а пуштен је да се брани слободе након што је три недеље касније платио кауцију. Уследила су медијска хистерија, сензационалистички наслови, шокантне насловне стране и бес америчке јавности која је била оштро подељена на оне који верују да је Арбакл невин и на оне који су тражили најоштрију казну и називали га монструмом.

Мешђути, након трећег суђења, Арбакл је проглашен невиним, али ипак никад више није могао повратити стару славу и репутацију која му је заувек срушена.

Прочитајте још: Усвојена ћерка славног певача открила језиве детаље: "Направио ми је дете, дрогирао и терао да абортирам"

Вирџинијина смрт заувек је остала мистерија и један од најпотреснијих догађаја који је потресао Холивуд.

БОНУС ВИДЕО:

 


 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas