Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЊИХОВА БАЈКА: Ћерка Драгане Мирковић прославила 21.рођендан као принцеза- дворац Ебенфурт обојен у розе (ФОТО)

У породици Драгане Мирковић у Бечу, јуче је било веома весело

1686468712_Dragana-anslovns.jpg
Фото: АТА/Инстаграм принтскрин драгана_мирковиц
Oglas

Дворац Ебенфурт, који је певачица претворила у свој луксузни дом, окићен је као из бајке. Ћерка Драгане Мирковић и Тонија Бијелића, Мануела, напунила је 21 годину, а њена мајка побринула се да све буде гламурозно и у правом смислу речи-бајковито.

Није се штедело за рођендан њене ћерке, која је прославила најлепши дан као права принцеза.
Ово је прво славље откако се цела породица преселила у дворац Ебенфут, тако да су Драгана и Тони изабрали баш ово велелепно здање као место за журку за памћење. Све је декорисано по жељама слављенице, па је централни атријум дворца био у розе тоновима, а комплетну организацију програма на себе је преузела Драгана, која је у припремама провела више од два месеца у жељи да све буде савршено.

“Испиши своју бајку” писало је уз Мануелино име и круну на зиду, испред кога су се сликале званице које су специјално за ову прилику дошле из целог света. Слављеница је блистала у розе балској хаљини док се мама определила за црну комбинацију а својој сестри први је рођендан честитао брат Марко.

 - Жеља ми је била да њен осамнаести рођендан прославимо овако, али тада су нас мере због пандемије спречиле, тако да је ово сада нека врста другог пунолетства - рекла је Драгана која је са Тонијем читаве вечери водила рачуна да славље прође беспрекорно.
"Срећан ти рођендан, сунце моје", честитала је Драгана својој мезимици рођендан, и одушевила пратиоце фотографијом из породичног дома.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ драгана_мирковиц

Како Мануела и Марко већ дуже време не живе са родитељима, за сваки њихов долазак у породични дом спрема се гала породични ручак. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas