Oglas
· · Komentari: 0

NJIHOVA BAJKA: Ćerka Dragane Mirković proslavila 21.rođendan kao princeza- dvorac Ebenfurt obojen u roze (FOTO)

U porodici Dragane Mirković u Beču, juče je bilo veoma veselo

1686468712_Dragana-anslovns.jpg
Foto: ATA/Instagram printskrin dragana_mirkovic
Oglas

Dvorac Ebenfurt, koji je pevačica pretvorila u svoj luksuzni dom, okićen je kao iz bajke. Ćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Manuela, napunila je 21 godinu, a njena majka pobrinula se da sve bude glamurozno i u pravom smislu reči-bajkovito.

Nije se štedelo za rođendan njene ćerke, koja je proslavila najlepši dan kao prava princeza.
Ovo je prvo slavlje otkako se cela porodica preselila u dvorac Ebenfut, tako da su Dragana i Toni izabrali baš ovo velelepno zdanje kao mesto za žurku za pamćenje. Sve je dekorisano po željama slavljenice, pa je centralni atrijum dvorca bio u roze tonovima, a kompletnu organizaciju programa na sebe je preuzela Dragana, koja je u pripremama provela više od dva meseca u želji da sve bude savršeno.

“Ispiši svoju bajku” pisalo je uz Manuelino ime i krunu na zidu, ispred koga su se slikale zvanice koje su specijalno za ovu priliku došle iz celog sveta. Slavljenica je blistala u roze balskoj haljini dok se mama opredelila za crnu kombinaciju a svojoj sestri prvi je rođendan čestitao brat Marko.

 - Želja mi je bila da njen osamnaesti rođendan proslavimo ovako, ali tada su nas mere zbog pandemije sprečile, tako da je ovo sada neka vrsta drugog punoletstva - rekla je Dragana koja je sa Tonijem čitave večeri vodila računa da slavlje prođe besprekorno.
"Srećan ti rođendan, sunce moje", čestitala je Dragana svojoj mezimici rođendan, i oduševila pratioce fotografijom iz porodičnog doma.

Foto: Instagram printscreen/ dragana_mirkovic

Kako Manuela i Marko već duže vreme ne žive sa roditeljima, za svaki njihov dolazak u porodični dom sprema se gala porodični ručak. 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas