Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВА ЉУБАВ Селене Гомез: Прво романтично изненађење ове године, нов изабраник неодољиво подсећа на ЊЕГА (ФОТО)

Леп почетак у новој години

1674027531_Selena-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Селена Гомез има нову љубав, открива ексклузивно УсWееклy. У питању је музичар, састава ''Цхаинсмокерс''
Дру Тагарт(33). Недуго након што је Тагарт раскинуо са девојком, после новогодишњег одмора , виђен је у друштву Гомезове. Како се наводи, њихова веза је тек на почетку.

Прочитајте још: "Не одустајем да одржим концерт у родном граду": Јелена Розга морала да откаже концерт - "Добили смо шамар"

Тагарт спада у једног од најплаћенијих Ђ-ева на свету, а својим стилом и светлом косом подсећа на Селенину
велику љубав, Џастина Бибера, како многи фанови примећују.
Селена је неко ко је отворено причао о изазовима са менталним здрављем, борбом са Лупусом, а изгледа да са новим дечком има пуно тема за разговор, јер је и сам Тагарт неко време провео на терапији. Он је за Биллбоард, пре пар година изјавио:
- Био сам на мрачном месту крајем 2019. Пио сам антидепресиве, били смо на турнеји и имали албум који је требало да издамо, и пролазио сам кроз веома тежак период када сам се будио и нисам желео ништа да радим.

Прочитајте још: Савршена комбинација Данијеле Димитровске: Стајлинг идеалан за све прилике (ФОТО)

Када се сазнало за његову нову романсу са Селеном, из блиских кругова се чуо коментар да је њихова веза
'' кежуал и да иду полако'':
- Не покушавају да сакрију романсу, тако што се шуњају и крију у клубовима само за чланове, додајући да 
излазе на јавна места, као што су куглање и биоскоп.

 

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas