Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НОВАК НИЈЕ КАО ДРУГИ СПОРТИСТИ" Ђоковић оставио СНАЖАН УТИСАК на америчког новинара (ВИДЕО)

Угледни амерички новинар Џон Вертхајм поделио је своје импресије након занимљивог разговора који је имао са најбољим тенисером света Новаком Ђоковићем.

1702202433_d35e2870cf93e094547d0cecaaad9f05de992daa.jpg
Фото: Танјуг
Oglas

Аутор популарне емисије "60 минута" на ЦБС недавно је боравио у Београду како би урадио ексклузиван интервју са најбољим тенисером свих времена.

За АТП је открио да је Новак оставио снажан утисак на њега.

"Причао сам са њим први пут пре 12 година и 20 слемова пре. Већ смо урадили су пропратну причу, тако да смо овог пута приступили са претпоставком да људи већ знају довољно о њему. Овог пута смо желели да уђемо дубље у његов ум. Концентрисали смо са на садашњост и будућност", рекао је Вертхајм.

Истакао је да је српски ас био сјајан домаћин.

"Много пута сам га интервјуисао, али никад нисам имао тако дуг разговор као сада. Мислим да му је то значило и да је било другачије, проводећи цео дан са њим. Није урађено у свлачионици или хотелској соби. Имао сам осећај да је срећан што може да ми покаже одакле је. Био је врло гостољубив и пажљив домаћин", сматра Американац.

Вертхајм не крије да је разговор са Новаком оставио снажан утисак на њега.

"Он је као ниједан други спортиста. Не мислим као било ко други ког знам; не понаша се попут осталих спортиста. Он је невероватан атлета, али са њим схватите колико је тенис ментални спорт. Био је у тако много тесних мечева, много финала, играо пред публиком која му звижди. Схватите како успех иде на успех и како расте самопоуздање. Има много самопоуздања и вере када прођете све то и освојите 24 слема, а момак преко пута мреже и даље тражи први", каже Вертхајм.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas